Huazheng elektrisk Manufacturing (Baoding) Co., Ltd, som er etableret på 13rd, marts 2008, beliggende på højteknologiske udvikling Zone af Baoding city, Hebei provinsen, Kina. Det er en High-tech virksomhed, der gennemfører general bestyrer, ansvar system. Virksomheden har oprettet flere afdelinger som følger: General Manager kontor, R & D afdeling, Production department, QC afdeling, indkøb afdeling, salgsafdeling, herunder 5 salg hold og markedet i hele verden, Service afdelingen, Human ressource afdelingen, finansiere afdeling. Vores virksomhed har 106 medarbejdere, 36 tekniske personale indgår, og under gradueret akademiske medarbejdere udgør over 95%. Vores selskab ejer stærk teknisk kraft og har avancerede produktions udstyr og avancerede test udstyr i indenlandske. Med selskabets teknologi forbedres løbende, produkt beriges konstant og nyt produkt introduceres hele tiden, der er fire kategorier og mere end 50 slags produkter indtil nu, blandt dem er der flere produkter i provinsen selv over hele landet nåede den førende niveau. Det selskab, der kombinerer output, undersøgelse og forskning bygger på mange universiteter såsom nordlige del af China Electric Power University, Hebei Universitet og så videre. Det har udviklet en række højteknologiske produkter baseret på elektronik, krise-orienterede automation produkter med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder på indenlandske avanceret niveau, kører med succes i magten, transport, sikkerhed og andre felter.

Virksomheden gennemfører system innovation, management innovation og teknologisk innovation i forvaltningen og overholde den salg filosofi at folk-orienterede, kunde første og gensidig fordel. Vi lover at give alle brugere med fremragende og god eftersalgsservice.

Huazheng elektrisk Manufacturing (Baoding) Co, Ltd er en leverandør af gitteret stat i Kina. Det betyder, at vi er leverandør af den kinesiske regering. Og vores produkter spredt ud over hele Kina.