HZQ-1090 Bird Scarer Repellent & Wild Animal Scare LPG Cannon

HZQ-1090 Bird Scarer Repellent & Wild Animal Scare LPG Cannon
Produktdetaljer

HZQ-1090 Bird Scarer Repellent & Wild Animal Scare LPG Cannon


图片 1_ 副本

I.Product Tekniske specifikationer

Lufthavn LPG kanon Fugeafvisende

Model: HZQ-1090

Tekniske krav til accept:

1. Tidsstyring: tidsafbryder maskine, fast 2 minutters fyring eller 2-8 minutter tilfældig fyringstilstand;

2. Hoveddelen af kroppen er forstærket design for at forbedre holdbarheden af hele maskinen;

3. Kredsløbssystem: anvendelse af industrikvalitet single-chip, integreret kredsløbsmoduldesign, god stabilitet;

4. Kanonen har god vind, regn, frostvæske og korrosionsbestandighed, ydre beskyttelsesevne IP34; kan arbejde i -15 ° C - +55 ° C, relativ miljøfugtighed 95%.

arbejdsprincip:

Systemet styres af et strømforsyningssystem. Den fugledrevne kanon styres af et enkelt-chip computerstyringssystem for at oplade den brændbare gas og luft ind i forbrændingskammeret for at sikre, at den brændbare gas og luft er fuldt blandet. Højtryks-tændingssystemet kontrolleres for at antænde, gassen brændes og udvides, og pistolen produceres gennem tønden. Bip lyden og opnå således formålet med at afvise fugle.

II.Main Structure of Bird Repellent

图片 3

1 、 Strømledning 2 、 Gasindløbsrør

3 、 Enkeltchip-controller 4 、 Indtag magnetventil

5 、 Indsugningsdyse 6 、 Tændingshoved med højt tryk

7 、 Luftindgang til forbrændingskammer 8 、 Brændkammer

9 、 Isolationslydfilm af pistol tønde og forbrændingskammer

10 、 pistolrør 11 、 stik 12 、 middelaflastningsventil

III.Attention

(1) Gaspistolen skal placeres ordentligt over jordoverfladen for at sikre, at den ikke ophobes vand på dens placering. Det er absolut forbudt at suge gaspistolen ud i vandet. I tilfælde af kraftig regn eller lange perioder med regn og sne, skal du gendanne udstyret i tide og opbevare det på et sikkert sted for at undgå skader på udstyret.

(2) Når batteriet er udbrugt, skal du oplade det rettidigt. Batteriet er 12V / 48Ah.

(3) Kontroller stramningsgraden for alle installerede dele regelmæssigt hver måned, og kontroller, om højspændingsantændingshovedet og forbindelsesledningerne er løse.

(4) Når du udskifter batterier eller andre dele, skal du passe på ikke at vende polariteten.

(5) I tilfælde af unormalt vejr, såsom hagl og skrigvind, skal der straks træffes beskyttelsesforanstaltninger for at samle udstyret ind i lageret.

(6) Når du udskifter gastanken og frigiver restvæsken i gasindløbsrøret, skal du sikre dig, at grænsefladen mellem mediumtrykregulatorventilen og gasporten og hurtigforbindelsesenheden er ren og ren for at undgå skader forårsaget af andre urenheder.

(7) Gasindtagsrøret er designet som en to-kropsstruktur, der er forbundet med hurtigforbindelsesenheden. Det er praktisk at kontrollere, om der er resterende væske i gas i indsugningsrøret, og åbne hurtigforbindelsesindretningen for at frigive den resterende gasvæske. Denne inspektion er en gang om ugen for at undgå gasrester. Væsken strømmer ind i forbrændingskammeret og forårsager en brand.

(8) Under alle omstændigheder er det absolut forbudt at blokere pistolen og placere andre genstande i tønden. Når du bruger den, er det forbudt at tåle vandet inden for 30 meter.

(9) Hvis der findes unormale forhold, skal de kontrolleres og repareres øjeblikkeligt.

(10) For at bruge enheden sikkert skal du læse brugsanvisningen og "Daglig vedligeholdelses- og fejlfindingsmetoder til fuglekanon". Hvis du har spørgsmål til dette produkt, bedes du kontakte os.

IV. Daglig vedligeholdelses- og fejlfindingsmetoder til fugleafvisende

Da gaspistolen er i funktionsdygtighed i lang tid udendørs, har den brug for regelmæssig vedligeholdelse, normalt en gang om ugen. Al vedligeholdelse inkluderer:

Kontroller, om gassen er normal, og om der er luft lækage. Men brug aldrig åben ild eller anden antændelseskilde for at kontrollere, om der er gaslækager.

Kontroller, om gaspistolen er løs. Især er tændingshovedet bag tønden direkte påvirket af gaseksplosionen. Vær derfor særlig opmærksom på inspektionen, hver gang du opretholder den. Hvis der er løs skrue eller løs møtrik, skal du spændes med et værktøj.

Åbn kredsløbets forseglede boks, og tryk på en vilkårlig tidsjusteringsknap for at se, om tiden vises. Hvis tidsvisningen er normal, fungerer strømforsyningen normalt. Hvis der ikke er nogen visning, kan der være to problemer.

Kontroller, om strømforsyningen er normal, f.eks. Batterispændingen er normal, og kontroller derefter, om de positive og negative poler i strømforsyningen er vendt.

Hvis ovenstående problemer er normale, kan det bedømmes, at bestyrelsen er mislykkedes.

Hvis tiden er normal, fungerer strømforsyningen korrekt. Tryk på testknappen til gaspistol (se billede) for at se, om der er lyd fra luftindtag eller antændelse.

Hvis den perifere enhed er installeret korrekt, hvis der ikke er nogen lyd, indikerer det, at kortet er defekt.

Hvis der er luftindtag og ild, men luftens lyd er meget lille, betyder det, at gassen er blokeret. Rengør eller udskift luftindtaget.

Hvis der ikke er lyd fra luftindtaget, skal du udskifte højspændingsantænderen. Hvis der ikke er nogen antændelse efter udskiftning af højspændingsantænderen, er kortet defekt.

Hvis der ikke er nogen lyd fra ilden, skal magnetventilen udskiftes. Hvis der stadig ikke er nogen luftindtagelseslyd efter udskiftning af magnetventilen, er kredsløbskortet defekt. Det mest problematiske i det egentlige arbejde med gaspistolen er, at gaspistolens indløbsdyse er blokeret. Da urenheder i gassen (såsom kondensat, tjære osv.), Disse urenheder akkumulerer de bevægelige dele, er det nødvendigt at rengøre regelmæssigt for at holde udstyret fungerer korrekt. Ellers kan indløbsdysen sidde fast ved det olieagtige stof i cylinderen, hvilket påvirker flow- og blandingsforholdskontrollen, hvilket påvirker gaspistolens lydeffekt.Liquefied petroleumgas får ældning af gummi og noget plast. Brug slanger specielt designet til LPG. Slangen må ikke overstige 2 meter. Slangerne skal være udstyret i begge ender. Slangen skal udskiftes hver sjette måned for at forhindre ældning og opdatere trykventilen en gang om året.

Om vinteren skal man også være opmærksom på varmekonserveringsbehandlingen af gasflasker, trykreducerende ventiler, slanger og andre komponenter for at forhindre gaskondensering og frysning i at reducere forgasning af flydende petroleumsgas og påvirke den normale drift af gaspistolen.

Om sommeren, på grund af den for høje udvendige temperatur, bør gasbeholderens gasvolumen kontrolleres strengt. Den maksimale mængde bør ikke overstige to tredjedele af den samlede oplagringsgas for at undgå fare.

Efter en lang tids brug vil urenheder i flydende petroleumsgas (såsom kondensat, tjære osv.), Især når gasvolumenet i den flydende gastank er mindre end en tredjedel, akkumuleres i de bevægelige dele og forbrændingsrummet væg. I det ovenstående, når gaskanonen fungerer, er det meget sandsynligt, at det antændes, hvilket forårsager usikre faktorer og skader på gaskanonen. Følgende punkter fremhæves her:

1. Om sommeren bør mængden af flydende gas være mellem en tredjedel og to tredjedele; om vinteren skal det holdes på en tredjedel til fuld.

2, tør regelmæssigt den brændende lagervæg hver måned. Det vil sige, åbn tændhovedet med højt tryk bag forbrændingsrummet, og aftør væggen med bomuldsgarn. Bemærk, at bomuldsgarn og så videre ikke må forblive i forbrændingskammeret.

3. Ved brug i et år skal det rengøres af en professionel.

4. Ved brug skal operatøren være opmærksom på at se, om forbrændingskammeret og andre komponenter er antændt, finde dem i tide og reflektere og løse dem i tide.

IV. Pakke liste

Ingen.

Vare

Antal

1

Hovedmotor

1

2

Forreste beslag luding Inkluderer 2 dele forbindelsesdele)

1

3

Bageste beslag (Inkluderer 2 stykker forbindelsesdele)

1

4

Støtterør

2Hot Tags: hzq-1090 fuglescarer afvisende & vildt dyr skræmme lpg kanon, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billige, LP gas fugl sacre kanon, MEKANISK Wild Animal Scare Cannon, Bird Scare Propan Cannon
Undersøgelse

You Might Also Like