Batteriopladning og afladning af testudstyr til maskinkapacitans

Batteriopladning og afladning af testudstyr til maskinkapacitans
Produktdetaljer

Testudstyr til batteriopladning og -afladning af maskinkapacitans

1. Udstyrsfunktioner

UPS'er er den mest grundlæggende garanti for udstyr og netværkssystemer med stadig højere informatisering og automatisering. For både AC- og DC UPS-systemer er batterier ekstremt vigtige ved at fungere som nødstrømforsyninger. Batterier er i flydende opladning til ordinært tidspunkt og fungerer som de eneste energileverandører til belastninger efter vekselstrømsafbrydelse eller andre nødsituationer.

Vi ved, at nogle batterier fejler tidligere på grund af dårlige materialer eller strukturer, procesdefekter, forkert brug osv. For kontrol af de potentielle standbyvarigheder og faktiske kapaciteter af batteripakker og normal drift af elsystemer, bør batteripakker modtage kontrolafladningstest kl. regelmæssige intervaller eller når det er nødvendigt som specificeret i vedligeholdelsesbestemmelserne til elsystemer, så de enkelte batterier, der har svigtet eller har tendens til at svigte, kan findes og udskiftes tidligt for at sikre, at de tilsvarende batteripakker kan fungere normalt, eller deres forventede levetid kan evalueres.

Vi har med succes en række ekstremt intelligente og nøjagtige testere af batteripakker (“tester”), der kan fungere som afladningsbelastninger og realisere afladning med de indstillede konstante strømme ved hjælp af kontinuerlig kontrol over afladningsstrømme. Når spændingen på en batteripakke eller spændingen i et enkelt batteri deraf er mindre end den indstillede nedre spændingsgrænse, eller den indstillede afladningsvarighed eller den indstillede afladningskapacitet er nået under afladningen, stopper testeren automatisk afladningen og registrerer realtidsdata af alle værdifulde og kontinuerlige processer.

Spændingsoplysningerne for enkeltbatterier, der overvåges af testeren, er underlagt trådløs repeateradgang, der er enkel, sikker og nøjagtig.

Testeren understøtter opsætning og dataforespørgsler på sine venlige mand-maskinskærme ved hjælp af menuer; det gemmer procesdata for afladning i hukommelsen. Procesdataene kan læses og aflæsses via en datainterface og analyseres gennem speciel software på værtscomputeren. Endelig kan de ønskede kurver og rapporter genereres.

Testeren har omfattende beskyttelsesfunktioner ved hjælp af hørbare og visuelle alarmer og tydelig visning på skærmen.

1.1 Funktioner uden overvågningsfunktion

ØPTC-keramikmodstanden undgår rødglødende fænomen, hvilket gør hele afladningsprocessen sikrere;

ØDen interne controller inkluderer to CPU'er for den højeste sikkerhed, stabilitet og nøjagtighed ved test, så en CPU kan afgive en alarm og lukker testeren ned, når den anden CPU svigter;

ØTak til al elektrisk isoleringsteknologi kan afladningsdelen stadig fungere normalt i tilfælde af stærk elektromagnetisk interferens eller stærk effektinterferens;

ØTesteren har en 2G-hukommelse og understøtter en U-disk op til 32G;

ØTesteren har funktioner såsom kontrolkapacitetstest, afladningssuspension, parallel belastningstest og online kompenseret afladning til forskellige lejligheder;

ØTesteren kan uploade afladningsdata til en U-disk via sin USB-grænseflade og importere dem til en værts-pc, så datahåndteringssoftwaren på værts-pc'en kan analysere afladningen og generere tilsvarende datarapporter, hvilket gør det lettere at uploade data;

ØTesteren er underlagt intelligent single chip mikrocomputer ARM-kontrol og har en 7 ″ berøringsskærm LCD, der understøtter menudrift og kinesisk og engelsk skærm;

ØTesteren understøtter automatisk beskyttelse: Når den indstillede afladningsvarighed eller den indstillede afladningskapacitet er nået, eller spændingen på batteripakken er mindre end det indstillede minimum, eller belastningsledningen er unormal, stopper testeren automatisk afladningen, afgiver en alarm og optager nedlukningstilstand

ØTesteren understøtter opsætningen af ​​afladningsstopforhold, herunder batteripakkens endelige spænding, afladningskapacitet og afladningstid for at gøre afladningstesten sikker;

ØTesteren understøtter online-kompenserede afladnings- og afladningstest for batterier i onlinetjeneste ved hjælp af eksterne pincerlike strømfølere, hvilket gør afladningstest praktisk. (Denne funktion gælder især ved en lejlighed med kun en nødbatteripakke.)


1.2 Funktioner med en overvågningsfunktion

ØPTC-keramikmodstanden undgår rødglødende fænomen, hvilket gør hele afladningsprocessen mere sikker.

ØDen interne controller inkluderer to CPU'er for den højeste sikkerhed, stabilitet og nøjagtighed ved test, så en CPU kan afgive en alarm og lukker testeren ned, når den anden CPU svigter.

ØMed al elektrisk isoleringsteknologi kan afladningsdelen stadig fungere normalt i tilfælde af stærk elektromagnetisk interferens eller stærk effektinterferens.

ØTesteren har en 2G-hukommelse og understøtter en U-disk op til 32G.

ØTesteren har følgende tre trådløse eller kablede kommunikationstilstande: trådløs eller RS485-kommunikation mellem en trådløs opsamlingsboks og afladningsenheden, som er til overvågning af hvert enkelt batteris spænding i realtid; trådløs eller RS485-kommunikation mellem værts-pc'ens software og et trådløst overvågningsmodul, som er til trådløs overvågning af spændingerne på enkeltbatterier, mens testeren ikke er tilsluttet; RS485-kommunikation mellem værts-pc'ens software og afladningstesteren ved hjælp af en kommunikationslinje, der er til fjernudladningskontrol.

ØDen trådløse erhvervelsesboks kan overvåge hvert batteri, så det kan overvåge hele afladningsprocessen for en batteripakke.

ØTesteren har nem installation, debugging og vedligeholdelse og høj stabilitet og sikkerhed, fordi dens erhvervelsesmoduler er isoleret.

ØSoftwaren på værts-pc'en kan analysere registrerede data som total spænding, afladningsstrøm og enkeltbatteriers spændinger, generere tilsvarende datarapporter, kurver, grafer og rapporter, der angiver batteripakkeydelsen direkte og understøtter forespørgsler og udskrivning af dette indhold.

ØTesteren kan uploade afladningsdata til en U-disk via sin USB-grænseflade og importere dem til en værts-pc, så datastyringssoftwaren på værts-pc'en kan analysere afladningen og generere tilsvarende datarapporter, hvilket gør det lettere at uploade data.

ØTesteren er underlagt intelligent single chip mikrocomputer ARM-kontrol og har en berøringsskærm LCD, der understøtter menudrift og kinesisk og engelsk skærm.

ØTesteren understøtter automatisk beskyttelse: Når den indstillede afladningsvarighed eller den indstillede afladningskapacitet er nået, eller batteripakkens spænding er mindre end det indstillede minimum, eller belastningsledningen er unormal, stopper testeren automatisk afladningen, afgiver en alarm og registrerer nedlukningstilstand.

ØTesteren understøtter opsætningen af ​​test- eller afladningsbetingelser, herunder enkelt batterispænding, batteripakkens spænding, afladningsstrøm og afladningstid.

ØTesteren kan registrere afladningsoplysningerne for hvert enkelt batteri under test eller afladning, såsom total kapacitet, total spænding og total strøm for batteripakken og spændingsændringer for det enkelte batteri med den mindste spænding.

ØTesteren understøtter online-kompenserede afladnings- og afladningstest for batterier i onlinetjeneste ved hjælp af eksterne pincerlike strømfølere, hvilket gør afladningstest praktisk. (Denne funktion gælder især ved en lejlighed med kun en nødbatteripakke.)

Anvendeligt batteri

Bly-syre-batteri

Model

HZFD-200A

Udgangsspænding

110V

220V

Udgangsstrøm

0-180A

0-90A

Driftstilstand

Anvendes uafhængigt eller med et konstant strømmodul

Beskyttelsesydelse

Indgangsterminal overspændingsbeskyttelse, meddelelser på LCD-skærmen;

Omvendt polaritetsbeskyttelse, summeralarm;

Overstrømsbeskyttelse, meddelelser på LCD-skærmen;

85 protection beskyttelse mod overophedning, meddelelser på LCD-skærmen, summeralarm.

Enkeltopkøb af batterispænding

Det trådløse 433RF-modul understøtter en kommunikationsafstand, der er længere end 100 m, og overvågning af enkeltbatterispændinger på 2V, 4V, 6V og 12V. Hvis den samlede spænding ikke overstiger den indstillede værdi, vil hver batteripakke have en ubegrænset enkelt batterimængde og kan overvåge et til seksten trådløse RF-overvågningsmoduler på samme tid. Et RF-trådløst overvågningsmodul kan overvåge 12 enkeltbatterier på samme tid.

Kontrolnøjagtighed

Udladningsstrøm: ≤ ± 1%; batteripakkens terminalspænding: ≤ ± 0,1%; enkelt batterispænding: ≤ ± 0,05%

Kommunikation med værts-pc'en

RS485 interface

Datalagringskapacitet

2Gbit FLASH

Driftsbetingelser

Køling

Tvungen luftkøling

Temperatur

Driftstemperatur: -5 ~ 50 ℃; opbevaringstemperatur: -40 ~ 70 ℃

Fugtighed

Relativ luftfugtighed: 0 ~ 90% (40 ± 2 ℃)

højde

Nominel højde: 4.000 m

Støj

﹤ 60 dB

Strømforsyning

Spænding

Enfaset tre-leder system: 220V AC (–20 % ~ +30 %); frekvens: 45 ~ 65Hz;

Modstå spændingstest

Input - kabinet: 2200Vdc 1min

Indgang - output: 2200Vdc 1min

Output - kabinet: 700Vdc 1min

Sikkerhed

Overholdelseslinje med EN610950

Ledningsføring

AC-udgang

Hanstik i overensstemmelse med den gældende nationale standard, der gælder for 1 ~ 1,5 mm2 kabel

DC-udgang

25mm2 kabel hurtigstik (rød: positiv; sort: negativ)

Bemærk: Kontakt os om testere af andre spændingsniveauer og strømniveauer.


Virksomhedsoplysninger

HuaZheng Electric Manufacturing (Baoding) Co., Ltd blev grundlagt i 2008, den
leverandør af State Grid i Kina. Det betyder, at vi er leverandør af
Den kinesiske regering. Og vores produkter spredte sig over hele Kina.


Tæt på Tianjin havn er transporten praktisk. vores kunder kommer fra forskellige lande som Amerika, England, Bulgarien, Brasilien, Chile, Malysia, Vietnam og så videre.


Vores
De vigtigste produkter er isolationsolietester, kabelfejlfinder, strøm
Kvalitetsanalysator, højspændingsgenerator, højspændingskondensator,
Test af transformer og så videre.

Hvad&# 39 er mere, garanterer 1 år, livslang vedligeholdelse. Produkter gennem CE, ISO, IEC-certificering, kvalitet og pålidelig, fabrikspris.

SF6 Comprehensive Tester.png


Ønsker du at få mere information?Cslikke"SendeGG quot; nu!


Hot Tags: batteriopladnings- og afladningsmaskinens kapacitansstestudstyr, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt, batteritestudstyr, batterikapacitetstestinstrument, batteriudladningstester, blysyre batteriopladning / afladningstester, li-ion / bly syrebatteri afladningskapacitetstester , testudstyr til afladning af batteri test Testudstyr til afladning af batteriopladning test Testsystem til afladning af batteriopladning, Udladningsmaskine til batteriopladning, Blysyre til afladning af batteri, Test af afladning af batteriudladning, Tester til batteriafladningskapacitet 18650, Batteriafladningsmåler, Batteriafladningssæt, Batteriopladning
Undersøgelse

Du kan også lide