HZDS-5B Elektrisk kabel anerkendelse System Kabel Identifikator Enhedspris

HZDS-5B Elektrisk kabel anerkendelse System Kabel Identifikator Enhedspris
Produktdetaljer

HZDS-5B Elektrisk kabel anerkendelse System Kabel Identifikator Enhedspris


Oversigt over:

HZDS-5B live kabel identifikation instrument er en ny type kabel dømme udstyr nyudviklet af vores virksomhed. Det bruges til at løse det langvarige problem med at bedømme højspændingsdriftskabler og derved erstatte begrænsningerne ved den gamle generation af kabelidentifikation, der kun kan bruges til at bedømme strømkabler. Den opkrævede anerkendelse bliver en realitet.

Udformningen af dette udstyr vedtager den mest avancerede mikroelektroniske teknologi i verden, således at det overordnede designindeks er mere avanceret end det tidligere konventionelle kabelidentifikationsinstrument, kørehastigheden er højere, og det er tættere på brugeren. Brugeren er mere komfortabel og fri i drift. Det første valg til opgradering af kabeltestudstyr i elindustrien.

1.Instrument funktioner:

(1) Dette instrument indfører en helt ny kabelidentifikationstilstand, som kan teste strømkabler eller ikke-levende kabler. Og kan pålideligt identificere det kabel, der skal testes.

(2)Dette udstyr består af sender og modtager. Den er også udstyret med tilsvarende sendeklemme (til identifikation af strømkabel), direkte tilslutning (til identifikation af uopladet kabel), modtagelsesklemme og andre tilsvarende komponenter.

(3)Dette udstyr drives af litiumbatterier, som kan anvendes i vid udstrækning på levende eller uopladede byggepladser. Det i høj grad letter brugerne at teste under nogen omstændigheder.

(4) Dette udstyr anvender enfaset JÆVNDpuspuls, og den maksimale udgangsstrøm kan nå op på 50A, hvilket kan opfylde dommen fra konventionelt lagte strømkabler. Fordi det vedtager jævnstrøm pulserende output, kan kablet under test bedømmes ud fra retningen af den aktuelle strøm og omfanget af strømmen. Gør pålideligheden væsentligt forbedret.

(5) Dette udstyr anvender sammenligningsmetoden til at bedømme kablet og anvender dual waveform-visningstilstanden for at sammenligne felttestbølgeformen med kalibreringsbølgeformen i maskinen. Det kan bestemmes, når aftalen er indgået, og genkendelsesnøjandeheden er meget høj, hvilket er langt bedre end den tidligere måleroverskriftsmetode.

(6)Opbevar automatisk kalibreringsbølgeformen, og genkald automatisk den sidste kalibreringsbølgeform og de tilsvarende justeringsparametre, hver gang enheden tændes.

(7)Dette instrument bruger to arbejdstilstande til at arbejde, teste tilstand og kalibreringstilstand.

(8)Både senderen og modtageren anvender flydende krystal display, og menu hurtig betjening gør operationen lettere.

(9)Når strømkablet identificeres, bruges induktionsslyklen til at klemme på kabelkaden til elektromagnetisk koblingsudgang. Testen af strømsvigt i kablet er ikke længere påkrævet, hvilket reducerer og undgår risikoen for strømsvigt med høj spænding og forbedrer strømforsyningens effektivitet.

(10)Dette udstyr har også den funktion, der er almindelig kabelidentifikation. For kabler, der skal konstrueres under strømsvigt, kan udgangssignalet tilsluttes direkte til kablet via en direkte forbindelsesklemme, som normalt kan identificeres som et konventionelt strømkabelidentifikationsinstrument.

(11) Alle bruger industrielle komponenter, med god anti-interferens og høj og lav temperatur ydeevne.

(12) Modtageren vedtager en 3,5-tommer høj præcision positiv skærm LCD-modul, som har de særlige kendetegn ved stort synsfelt og rigt display indhold. Udstyret med en baggrundsbelysning, kan det vise normalt i solen eller vise bølgeformer i mørke.

(13) Denne maskine har den funktion automatisk at dømme signalet til at lukke ned. Når der ikke er noget signal på kablet, vil modtageren automatisk lukke ned inden for 5 minutter for at forlænge batteriets levetid.

(14) Lille størrelse, lav vægt, egnet til bærbar drift i marken.

2.Teknisk indeks:

(1)Sender udgangsspænding: "30V

(2)Sender udgangssignal: pulserende DC signal

(3)Senderudgangstilstand: koblingsklektorinduktionsmetode (direkte kabelidentifikation) /direkte tilslutningsmetode (uopladet kabelidentifikation)

(4)Sender udgangsstrøm: 50Amax.

(5)Sender udgangsinterval: 8-10 sekunder / tid.

(6)Sender strømforsyning: 20000mah høj effekt lithium batteri, som kan opfylde 8-10 timers kontinuerlig arbejdstid.

(7)Modtager signal: 20mv ~ 500V

(8)Justering af modtagerdæmpning: 10 niveauer 1--1000 dæmpningsforstørrelse justerbar

9)Prøvningsmetode: induktionsmetode

(10)Arbejdsgrænseflade: Menuprompt, pendulkørsel.

(11)Arbejdstilstand: Sammenligningsmetode for dobbelt bølgeform.

(12)Skærm: 3,5" 240*160 matrix positiv skærm med flydende krystalskærm med egenskaberne storskærm og et klart billede. Udstyret med baggrundsbelysning, kan det bruges til normal visning i forskellige miljøer.

(13)Instrumentsammensætning: vært + aktiv sonde

(14)Strømkilde: Lithium jernfosfat batteri 14500 3.0V batteri 2 stk

(15)Brugstid: Det nye batteris kontinuerlige brugstid er mere end 10 timer

(16)Brug af temperatur: -5°C~50°C

(17)Opbevaringstemperatur: -40°C~85°C

(18)Relativ luftfugtighed:<>

(19)Instrumentdimension: vært 180mm*275mm*60mm

(20)Instrumentvægt: vært 2000g

(21)Pakning: aluminiumslegering chassis af høj kvalitet

(22)Pakkedimension: 320 mm×400 mm×100mmHot Tags: hzds-5b elektrisk kabel anerkendelse system kabel identifikator enhed pris, lavet i Kina, producenter, rabat, billige, kabel identifikation sæt
Undersøgelse

You Might Also Like