HZ-E Højspænding kabel fejl placering bro

HZ-E Højspænding kabel fejl placering bro
Produktdetaljer

HZ-E højspænding bro kabel fejl Locator


hv kabel fejl locator Oversigt
Strømforsyningssystemet mener altid, at kabelfejlplaceringen er vanskeligere. Efterhånden som instrumentets forløbet skrider frem, bliver det mere praktisk at placere kabelfejl. I praksis er det stadig vigtigt at vælge et fornuftigt instrument og en rimelig erfaring.
Typisk udføres strømkabelfejlplaceringen i fire trin
1, bedømme typen af fejl
2, skal du vælge den relevante metode og det tilsvarende udstyr
3, grov måling lokalisere
4, præcis pinpoint


Der er to slags metoder: bro metode og bølge refleksion metode. Den bølge refleksion locator er mere populær. Men der er flere kabelfejl er svært at finde med bølge refleksion metode: For eksempel, højspænding kabel jakke isoleringsfejl, PVC-kabler, korte kabler, nogle høj modstand fugtig fejl.

Brugen af fejltråd på begge sider af kablet kerne modstand og proportional modstand udgør Murray bro, er den traditionelle, klassiske kabel fejl placering metode, er dens anvendelse næsten synkroniseret med brug af kabel, hundrede års historie. Positionering bro udstyr er lave priser og enkel drift, har Kina været meget udbredt i fortiden. På nuværende tidspunkt er et stort antal anvendelser af tværgående polyethylenkabel, efter sammenbruddet, er det vanskeligt at danne et ledende område, opdeling punkt modstand er høj, og selv høj spænding, flashover type opdeling. I landet for at opretholde den største QF2-type bro, den nominelle testspænding er kun 500V, kan ikke være høj modstand fejl placering. Og på grund af fremskridt inden for elektronisk teknologi, bølge refleksion metode er blevet populariseret, således at anvendelsen af bro metode gradvist reduceres, ikke kendt for nye kabel-brugere, så broen metode er næsten glemt.

HZ-E kabel fejl test bro er at løse kraften i broen til den høje følsomhed af interferens problemet. Målekabel er dedikeret højspændingskabel, måleprincippet er metoden til fire-terminal modstand, positionering nøjagtighed af broen placeret på den høje side, og driften af sikker jordforbindelse. Helt løse broen metode til høj modstand positionering begrænsninger, således at broen uden dødzone, præcise og bekvemme funktioner til at spille. Dette papir opsummerer nogle af de anvendelser af HZ-E kabel fejl test bro positionering kabel isolering og kappe fejl erfaring for de fleste af peer referenceE.

cable fault bridge

Hot Tags: HZ-E Højspænding kabel fejl placering bro, lavet i Kina, producenter, rabat, billig, Kabel Fejl Locator Bridge, HV kabel fejl locator, Kabel Fault Bridge, højspænding kabel bro, Murray Loop bro kabel fejl locator, bro metode til kabel fejl placering, strømkabel fejl placering bro pris, lv tdr bro kabel fejl locator, Wheatstone bro billeder, kabel fejl locator pris
Undersøgelse

Du kan også lide