HZL-300 fuldt intelligent udstyr til fejlplacering af flere pulskabler

HZL-300 fuldt intelligent udstyr til fejlplacering af flere pulskabler
Produktdetaljer

HZL-300 fuldt intelligent udstyr til fejlplacering af flere pulskabler

1 Produkt introduktion

HZL-300 fuld intelligent flerpulskabelfejlfinder er netværkskabelfejltestplatform baseret på indlejret computerplatform. Det er integreret USB-kommunikationsteknologi, berøringsskærmsteknologi og 3G-kommunikationsteknologi, og dette forbedrede instrumentets ydeevne i praksis og er nem at betjene.

Denne enhed giver dig en specificeret kabeladministrationssoftware til at reducere din arbejdsbyrde. Hele systemet opfylder kravene i generelle tekniske betingelser for testudstyr" DL / T849.1 ~ DL / T849.3-2004" ;, Electric Power Industry Standards of the People's Republic of China. Dette system er sammensat af fire dele: et værtscomputersystem, multipulsgenerator, fejlfinder og sporingsrør til kabelrouter. Det bruges hovedsageligt til test af alle slags strømkabelfejl, kabelrute, kabelgravedybde og daglig styring og vedligeholdelse af kabeldata. Det kan også bruges til nøjagtig testning af jernbane- og lufthavnssignalstyringskabelfejl og gadelygtekabelfejl. Produktet har nået internationalt niveau, især bærbarheden har indhentet lignende produkter i verden. Kerneteknologien ved multiple pulsmetoder har ændret den konventionelle testmetode fuldstændigt. Det gjorde, at bølgeformen med høj modstandsfejl er let at læse og analysere, fordi flere pulsgeneratorer vil transformere enhver kompliceret bølgeform med høj modstand til LV-puls kortslutningsfejlbølgeform. Det forbedrede i høj grad nøjagtigheden af ​​grov test.

2 Produktfunktioner

* Vedtager indlejret industriel computerplatform, Window XP-system, integreret testsoftware og installeret kabelfejltestsoftware og kabeldatastyringssoftware, som er førende i Kina.

* Vedtager 12,1 i stor berøringsskærm, kan betjenes med både berøringspen eller mus. Lys skærm er velegnet til udendørs brug. Lithium-batteri er praktisk test på stedet. Plastchassis er stødsikkert og opnår stærk stabilitet.

* Vedtager den nyeste USB-kommunikationsgrænseflade for at sikre signalopsamling stabil. Værten kan automatisk vælge fem slags samplingsfrekvens fra 6,25 MHz til 100 MHz, adaptiv pulsbredde kan opfylde testkravene for forskellige kabellængder for at reducere den grove målefejl og forbedre testnøjagtigheden.

* Skelne automatisk forskellige testmetoder og lokalisere fejlpunktet Læs automatisk og vis fejlafstanden automatisk. Det kan vises i 3 forskellige områder på skærmen og vil tilfældigt vise 10 lavspændingspulsbølgeform. Det kan fungere automatisk eller ved manuel betjening for at opnå dobbelt positioneringsfejl. Dobbelt vernier kan være nøjagtig til 0,15 m.

* Unikt design af multipulsgenerator. Du kan afslutte 3 forskellige testmetoder og ikke have behov for at tilslutte ledninger igen. En udladning kan få 10 kortslutningspulsbølgeform med lav spænding. Det kan i høj grad reducere oscillerende interferens. Multipulsgenerator er lille i størrelse og dens vægt er kun 5 kg.

* Værten kan udstyre med WIFI-modtager og 3G-software for at få ekstern testhjælp på stedet og forslag fra vores eksperter. Teknikere kan hjælpe test på stedet via Android-testsoftware til enhver tid og hvor som helst.

* Enheden gemmer masser af bølgeform og ledningslayout, hvilket er praktisk at sammenligne i test og undersøgelse på stedet. Det kan automatisk generere testrapport og udskrive. Kabelstyringssystem kan hjælpe dig meget med daglig vedligeholdelse af kabel og præcis lokalisering af kabelfejl.

* Præcis lokalisering kan direkte vise afstanden fra testeren til fejlpunktet. Vi bruger squelch-teknologi, som er en anden innovation inden for lignende indenlandske produkter. Det hjælper dig med at finde fejl præcist og hurtigt og hjælper dig også med at reducere skader og tab som følge af slukning.

* Der er 3 typer HV-afladning, som du vælger. Ved at bruge splinterny 28 kg integreret højspændingsspændingsgenerator erstatter 65 kg testtransformator og betjeningsboks med fordele ved bred anvendelse, let i vægt, denne enhed er på hjemmemarkedet førende niveau.

3 Testparametre

* Kan teste kabelfejl ved forskellige spændingsniveauer under 35KV. Kan teste kabelfejl i forskellige kabelsektioner, forskellige dielektriske og forskellige kabelmaterialer. Kan teste fejl i åbent kredsløb, kortslutningskabelfejl, kabelfejl med lav modstand, højfejlstrømsfejlkabelfejl og høj modstandsfejl ved flash-over-kabel.

* Kan teste alle fejl i jernbanekommunikationskontrolkabel, gadelygtekabel og lufthavnssignalkabel.

* Kan teste bølgeoverførselshastighed i ethvert kabel med kendt længde.

* Kan teste nedgravd rute og dybde på strømkablet.

* Displaytilstand: 12,1 i industriel LCD-berøringsskærm (Windows XP-platform)

* Testmetode: LV impulsmetode, impuls HV flash-over metode, multiple puls metode

* Opbevaring: 8G

* Testafstand: ikke mindre end 60 km

* Betjen: Berør pen og mus

* Min. testafstand (ikke-detektionsområde): 0-5m eller uden

* Lokaliseringsfejl: ± 0,2m

* Testfejl: systemfejl er højst ± 1%

* Flere pulsgeneratorer: Impulsspænding ≤40KV

* Opløsning: V / fm, V transmitterer hastighed m / μs ; softwaremarkøren er 0,10 m.

* Samplingsfrekvens: 6,25 MHz, 12,5 MHz, 25 MHz, 50 MHz, 100 MHz (Adaptiv pulsbredde).

* Strømkilde og strømforbrug: AC220V ± 10%, strømforbrug ≤15W

DC12V (7AH), strømforbrug ≤20W

* Standbytid: kontinuerligt arbejde 6 timer

* Værtsvægt: 6,2 kg Dimension: 180 mm × 300 mm × 400 mm

Temperatur: -20 ℃ ~ ﹢ 40 ℃ Relativ fugtighed: ≤80%

Ledelse: Kabelrute og distributionskort. Alle data fra kablet, der er i brugerens administrationsregion, inklusive kabelfordelingskort, nummer, startposition, nedgravet dybde og dato, kabelmedium, tilslutningsposition, fejlregistrering, årsag til fejl, teknisk testrapport, kabeltestregistrering og så videre .

Tekniske parametre for kabelrouter sporing:

Signalfrekvens: sinusbølge15KHz Udgangseffekt: Pomax ≥100W

Udgangsimpedans: Zo=Zc (kabelkarakteristisk impedans)

Vibrerende tilstand: ikke-kontinuerlig;


Hot Tags: hzl-300 komplet intelligent multiple pulse kabel fejlplaceringsudstyr, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt, hipot kabelfejl tester, HV kabelfejl lokaliseringsudstyr, højspænding kabelfejl lokaliseringsudstyr, kabelfejl lokalisering magt, hv bro kabelfejl lokalisering , lokalisering af kabelfejl, lokalisering af elektriske kabelfejl, udstyr til lokalisering af underjordisk kabelfejl, lokaliseringssystem til underjordisk kabelfejl, lokalisering af strømkabelfejl, 32kv Placering af kabelfejl
Undersøgelse

Du kan også lide