HZQ Oppustelige type AC- og DC Hipot-testere

HZQ Oppustelige type AC- og DC Hipot-testere
Produktdetaljer

HZ oppustelig type AC og DC hipot testere


Testtransformatoren (ac dc hipot tester) kalder boosteren, det er det grundlæggende testudstyr, der anvendes af kraftværket, der leverer og distribuerer det elektriske elsystem og den videnskabelige forskningsenhed. Som bruges i den isolerede intensitetstest på alle slags elektriske produkter, elektrisk udstyr og isolerede materialer, test af det isolerede niveau af produkter, opdager den isolerede indsigelse fra quizzee, skalering af den kapacitetsbelastede spænding.


advarsel

1. Testtransformatoren skal anvendes i brug med kontrolenheden. Se betjeningsvejledningen til kontrolenheden med hensyn til, hvordan man bruger styreenheden.

2. Sigtetråd skal anvendes i jævnstrømstesten for at undgå vildfarende lækage. Efter test påføres afladningsstang for at frigøre den gendannede elektricitet.

3. Slutningen af ​​højfrekvent spændingsfiltreringskapacitans skal forbindes med jordledningen sammen med skorpen på styreenheden for at forbinde med jordledningen.

4. Hele testen skal følge reglerne i højfrekvent spændingsteststed, bør være mere opmærksomme på udstyrets og kroppens sikkerhed.
ac dc hipot tester


ac dc hipot tester

Ofte stillede spørgsmål om AC DC Hipot Tester

1.HS-kode er 8504210000;
2. træ kasse med skum inde,
3. ingen gasning, ikke påvirke leveringen;
4. standard for CE ISO IEC.
5.Kunde OEM-pakning er også tilgængelig
6.Kan leveres med fly, skib.


Ønsker du at få mere information?Klik på"SendeGG quot; nu!


Undersøgelse

Du kan også lide