HZ-8800Y Remote Voice Wireless Høj spænding Phasing Sticks Tester

HZ-8800Y Remote Voice Wireless Høj spænding Phasing Sticks Tester
Produktdetaljer

HZ-8800Y Remote Voice Wireless Høj spænding Phasing Sticks Tester


Produktintroduktion
HZ-8800Y High Voltage Phasing Sticks Tester bruges til at kontrollere, om højspændingsfasen er i fase, og om fasesekvensfarven er korrekt. Kan også bruges til nærgående net eller ringnet nukleare fase. Instrumentet er velegnet til levende arbejde på 5V ~ 220kV transmissionslinjer og levende arbejder på den sekundære side.
Instrumentet vedtager trådløs transmissionsteknologi, som er sikker og pålidelig i drift og praktisk at bruge, og overvinder mange mangler i den kablede nukleare fase detektor. Og ved hjælp af GPS timing teknologi, to (eller flere) instrumenter kan adskilles af hundredvis af kilometer af nukleare fase.

Arbejdsprincip
Senderen kan bestemme, om linjen er levende, måle linjens fase og frekvens og sende måledataene til værten. Værten måler tiden efter, at GPS'en er timet. Faseforskellen mellem de to værter er faseforskellen mellem de to linjer. Fase.
Kernen i instrumentets måleprincip er tidsforskellen mellem de to mainframes. Ved hjælp af GPS-timing til at synkronisere tidspunktet for de to mainframes er synkroniseringsforskellen mindre end 10 nanosekunder. Den fasefejl, der indføres derved, er mindre end 0,1 grad.

Sikkerhedsspørgsmål
1. I felttesten skal operationen udføres i overensstemmelse med sikkerhedsafstandsstandarden for højspændingsprøvningen i el-afdelingen.
2. Standardkonfigurationen af isoleringsstangen er 3 meter, og det tilsvarende spændingsniveau er ≤220kV. F.eks. måling af elnet
Når spændingen er højere end 220kV, skal du bruge en isoleringsstang med en længde på mere end 3 meter.


Tekniske parametre

 1. Nøjagtighed i faseforskel: Fejlen er ≤5 °.

 2. Spændingsmålingsområdet er 0 ~ 220kV.

 3. Den maksimale transmissionsafstand mellem senderen og den modtagende vært er ca. 100 meter.

 4. Dom af resultater (in-fase, out-of-fase) vedtager A-niveau standard, fase forskel ≥30 ° er ude af fase, og fase forskel<30 °="" is="" in="">

 5. De to modtagende værter måler en afstand på 300 meter til 800 kilometer.

 6. Skift automatisk mellem GPS-tilstand og tidstilstand i henhold til GPS-signalets styrke.

  Prompten:
  (1) Nogle modeller af switchskabe er udstyret med levende displays, som har kraftafstrømningspunkter, som kan anvendes til den nukleare fase. Denne metode er en sekundær atomfase, og om resultatet af den nukleare fase er korrekt eller ej, afhænger af, om det tilsvarende forhold mellem L1, L2 og L3 og busbjælken er korrekt.
  (2) Der bruges kun én vært til den nukleare fase i tæt rækkevidde, og senderen X/Y anvendes parvis. Under langdistance-atomfase måles to værter langt væk, men hver vært måler kun med Y-seriens sender.
  Den generelle fasedriftsmetode for snaffaset fase er vist i fig. 2. X- og Y-sendere er henholdsvis forbundet med højspændingsledningerne med isolerende stænger. Når værten er tændt, skal du vælge målegrænsefladen i nærtrækkende område og se måleresultaterne.

Hot Tags: hz-8800y fjernbetjening stemme trådløs høj spænding udfasning sticks tester, lavet i Kina, producenter, rabat, billig, Trådløs Phasing Set, ht Phasing Sticks, udfasning sticks manual, Høj spænding Phasing Sticks, MV fase stick, trådløs udfasning tester, udfasning syg 33kv
Undersøgelse

You Might Also Like