HZ-8800Y Remote Voice Wireless High Voltage Phasing Sticks Tester

HZ-8800Y Remote Voice Wireless High Voltage Phasing Sticks Tester
Produktdetaljer

HZ-8800Y Remote Voice Wireless High Voltage Phasing Sticks Tester


Produkt introduktion
HZ-8800Y High Voltage Phasing Sticks Tester bruges til at kontrollere, om højspændingsfasen er i fase, og om fasesekvensfarven er korrekt. Kan også bruges til kernefase i tæt afstandsnet eller ringnetværk. Instrumentet er egnet til live arbejde på 5V 5 220kV transmissionslinjer og live arbejde på den sekundære side.
Instrumentet anvender trådløs transmissionsteknologi, som er sikker og pålidelig i drift og praktisk at bruge, og overvinder mange mangler ved den kablede kernefasedetektor. Og ved hjælp af GPS-timingteknologi kan to (eller flere) instrumenter adskilles med hundreder af kilometer atomfase.

Arbejdsprincip
Senderen kan bestemme, om linjen er i live, måle linjens fase og frekvens og sende måledataene til værten. Værten måler tiden efter GPS'ens tidsindstilling. Faseforskellen mellem de to værter er faseforskellen mellem de to linjer. fase.
Kernen i instrumentets måleprincip er tidsforskellen mellem de to mainframes. Ved hjælp af GPS-timing til at synkronisere tiden for de to mainframes er synkroniseringsforskellen mindre end 10 nanosekunder. Den derved indførte fasefejl er mindre end 0,1 grad.

Sikkerhed betyder noget
1. I feltprøven skal operationen udføres i henhold til sikkerhedsafstandstandarden for højspændingstesten i elafdelingen.
2. Standardkonfigurationen af ​​isoleringsstangen er 3 meter, og det tilsvarende spændingsniveau er ≤220kV. Såsom måling af ledningselektricitet
Når spændingen er højere end 220kV, skal du bruge en isoleringsstang med en længde på mere end 3 meter.


Tekniske parametre

 1. Faseforskel nøjagtighed: Fejlen er ≤5 °.

 2. Spændingsmåleområdet er 0 ~ 220 kV.

 3. Den maksimale transmissionsafstand mellem senderen og den modtagende vært er ca. 100 meter.

 4. Bedømmelse af resultater (i fase, ud af fase) vedtager A-niveau standard, faseforskel ≥30 ° er ude af fase, og faseforskel< 30="" °="" er="" i="">

 5. De to modtagende værter måler en afstand på 300 meter til 800 kilometer.

 6. Skift automatisk mellem GPS-tilstand og tidstilstand i henhold til styrken af ​​GPS-signalet.

  Hurtig:
  (1) Nogle modeller af skabsskabe er udstyret med live-skærme, der har kraftudtagspunkter, som kan bruges til nuklear fase. Denne metode er en nuklear fase på sekundærsiden, og om kernefaseresultatet er korrekt eller ej, afhænger af, om det tilsvarende forhold mellem L1, L2 og L3 og busstangen er korrekt.
  (2) Der bruges kun én vært til nuklear fase i tæt afstand, og senderen X / Y bruges parvis. Under langdistance-nuklear fase måles to værter langt væk, men hver vært måler kun med Y-seriens sender.
  Den generelle nærfase-nukleare fasedriftsmetode for højspændingstransmissionsledninger er vist i fig. 2. X- og Y-sendere er henholdsvis forbundet til højspændingsledningerne med isolerende stænger. Når værten er tændt, skal du vælge grænsefladen til måling af tæt afstand og se måleresultaterne.

Hot Tags: hz-8800y fjerntelefon trådløs højspændingsfasesticks-tester, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billig, Trådløs fasesæt, ht-fasesticks, fasesticks manuel, højspændingsfasesticks, mv-fasestik, trådløs fasetest, fasesyg 33kv
Undersøgelse

Du kan også lide