HZ-8800Y fjernbetjent trådløs højspændingsfaseringstest

HZ-8800Y fjernbetjent trådløs højspændingsfaseringstest
Produktdetaljer

HZ-8800Y fjernbetjent trådløs højspændingsfaseringstest


Produkt introduktion
HZ-8800Y Højspændingsfaseringstester Tester bruges til at kontrollere, om højspændingsfasen er i fase, og om fasesekvensfarven er korrekt. Kan også bruges til nærfeltnettet eller ringnetværk. Instrumentet er velegnet til live-arbejde på 5V ~ 220 kV transmissionslinjer og live-arbejde på sekundærsiden.
Instrumentet vedtager trådløs transmissionsteknologi, som er sikker og pålidelig i drift og praktisk at bruge, og overvinder mange mangler ved den kablede nukleare fase detektor. Og ved hjælp af GPS-timingsteknologi kan to (eller flere) instrumenter adskilles med hundreder af kilometer nuklear fase.

Arbejdsprincip
Senderen kan bestemme, om linjen er strømførende, måle linjens fase og frekvens og sende måledataene til værten. Værten måler tiden efter, at GPS'en er tidsindstillet. Faseforskellen mellem de to værter er faseforskellen mellem de to linjer. fase.
Kernen i instrumentets måleprincip er tidsforskellen mellem de to mainframes. Ved hjælp af GPS-timing til at synkronisere tiden for de to mainframes er synkroniseringsforskellen mindre end 10 nanosekunder. Den derved indførte fasefejl er mindre end 0,1 grad.

Sikkerhedsspørgsmål
1. I feltforsøget skal operationen udføres i henhold til sikkerhedsafstandstandarden for højspændingsprøven i den elektriske kraftafdeling.
2. Isoleringstangens standardkonfiguration er 3 meter, og det tilsvarende spændingsniveau er ≤220kV. Såsom måle linje elektricitet
Når spændingen er højere end 220 kV, skal du bruge en isoleringsstang med en længde på mere end 3 meter.


Tekniske parametre

 1. Faseforskellens nøjagtighed: Fejlen er ≤5 °.

 2. Spændingsmålingsområdet er 0 ~ 220 kV.

 3. Den maksimale transmissionsafstand mellem transmitteren og den modtagende vært er ca. 100 meter.

 4. Bedømmelse af resultater (i fase, ud af fase) vedtager A-niveau standard, faseforskel ≥30 ° er ude af fase, og faseforskel <30 °="" er="" i="">

 5. De to modtagende værter måler en afstand fra 300 til 800 kilometer.

 6. Skift automatisk mellem GPS-tilstand og tidsindstilling i henhold til GPS-signalets styrke.

  Hurtig:
  (1) Nogle modeller af koblingsskabe er udstyret med spændende skærme, der har startmotorer, der kan bruges til nuklear fase. Denne metode er en sekundær nuklear fase, og hvorvidt kernefaseresultatet er korrekt eller ikke afhænger af, om det tilsvarende forhold mellem L1, L2 og L3 og busstangen er korrekt.
  (2) Der bruges kun en vært til nuklear fase, og senderen X / Y bruges parvis. I nuklear fase med lang afstand måles to værter langt væk, men hver vært måler kun med Y-seriens sender.
  Den generelle tætfase-kernefasedriftmetode for højspændingstransmissionsledninger er vist i fig. 2. X- og Y-sendere er henholdsvis forbundet til højspændingsledningerne med isolerende stænger. Når værten er tændt, skal du vælge tætningsområdet målegrænseflade og se måleresultaterne.

Hot Tags: hz-8800y fjernstyret trådløs højspændingsfaseringstestestester, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt, Trådløs fasingssæt
Undersøgelse

You Might Also Like