HZGPNYT 3KVA / 5KV Effektfrekvens modstand Spændingstesttransformator

HZGPNYT 3KVA / 5KV Effektfrekvens modstand Spændingstesttransformator
Produktdetaljer

HZGPNYT 3KVA / 5KV effektfrekvens modstår spændingstesttransformator


I. Oversigt

HZGPNYT strømfrekvensspændingstester vedtager integreret design, lille størrelse, let vægt, mere praktisk til transport og bærbar betjening. Overstrømbeskyttelsen af spændingstester indstilles af strømrelæet. Højspændingsudgang, direkte aflæsningsinstrument og drift er integreret med spændingsstativet. Derfor er operationen enkel, praktisk og pålidelig.

II Grundlæggende parametre

1. Kapacitet: 3KVA

2. Input: AC220V + 10%

3. Output: AC0-5KV

4. Instrumenter: 0-5KV / 100V

5. Indstillingsstrøm: 15A

6. Vægt: ca. 75 kg

7. Størrelse: 430 * 500 * 750 mm


III. Brug miljø

1. Omgivelsestemperatur: 0-40 grader celsius

2. Højde: under 1000 M

3. Relativ luftfugtighed: <>

4. Arbejdspladser skal være fri for kemisk støv og eksplosive medier, der alvorligt påvirker isolering.

IV. HOVEDE EGENSKABER

Spændingstesteren består af kontaktspændingsregulator, kontrol, måling, beskyttelseskreds og testtransformator. Det er let at betjene og vedligeholde.

V. Skitse

strømfrekvens modstå spændingstesttransformator

1. Højspændingsammeter 2. Højspændingsmåler

3. Strømsignal 4. Nul signal 5. Arbejdssignal 6. Alarmsignal

7. Hovedafbryder for strømforsyning 8. Spænding tåler tidsindstilling

9. Tidskontakt 10. Spændingsregulatorhåndtag

11. Start-knap 12. Stop-knap 13. Strømindgang 220V 14. højspændingsudgang

15. jordforbindelsesterminal 16. Lavspændingsbeskyttelsesstrømindstilling

VI. Anvendelse

1. Tilslut strømkablet til 220V vekselstrømforsyning, luk hovedafbryderen på højre side af trykstativet, og aktiver trykstativet. På dette tidspunkt er tænd / sluk-signalet (grønt lys) tændt, og nul-signalet (grønt lys) lyser også. Hvis nul signallampen er slukket, skal du dreje spændingsregulatoren mod uret tilbage til nulstilling.

2. Tryk på knappen “Start”. På dette tidspunkt er arbejdssignallampen (rødt lys) tændt. Drej regulatorens håndhjul for at dreje langsomt med uret. Hold samtidig øje med højspændings voltmeteret, og stop med at dreje, når du når den krævede spænding. Hjul, vekseltidskontakt, tidsrelæstart (forudindstillet tryk tid). Når testtiden er slut, blinker alarmlyset på trykprøvebænken, og der lyder en alarm. Samtidig skal regulatoren hurtigt drejes mod uret tilbage til nul, og “stop” -knappen trykkes ned, kontaktoren slukkes, og arbejdssignalet er slukket. Sluk for hovedafbryderen, slip arbejdsforbindelsen, og testen er afsluttet.

3. Lavspændingsoverskridende værdi af testbænken er indstillet til 0 ~ 50A og indstilles i overensstemmelse med den overstrømningsværdi, der kræves til den normale test af testprøven. Det er indstillet til 80% af den nominelle nominelle værdi på fabrikken. Under boosting-processen, hvis der opstår en kortslutningsstrømstrøm under nedbrydningskortslutningsstrømmen, skal strømforsyningen afbrydes, og spændingsregulatoren skal drejes til nul.

4. Højspændingsstrømmen og spændingsangivelsen på spændingsstativet skal jordes pålideligt under testen. Hvis jordforbindelse ikke er god, er det forbudt at bruge.


Hot Tags: hzgpnyt 3kva / 5kv effektfrekvens modstå spændingstesttransformator, fremstillet i Kina, producenter, rabat, billigt, Effektfrekvensmodstand Spændingsforsøgsæt, Effektfrekvensmodstand Spændingstestbænk, Modstandsspændingskontrolboks, testtransformator kontrolboks
Undersøgelse

You Might Also Like