Isoleringsstangshandsker og støvler Værktøj modstående spændingstestbenk

Isoleringsstangshandsker og støvler Værktøj modstående spændingstestbenk
Produktdetaljer

Isoleringsstangshandsker og støvler Værktøj modstående spændingstestbenk

1.   Generel introduktion

De isolerende støvler og isolerende handsker er forudsætninger til drift og vedligeholdelse af elsystemet. Testmetoderne og cyklusserne for sikkerhedsudstyr, herunder isolerende støvler og isolerende handsker, er fastsat i sikkerhedskoden for elkraftindustrien (DL408). For den dielektriske spændingsmodstandstest for isoleringsstøvlerne og isoleringshandskerne er testcyklussen halvåret, ingen punktering tilladt under patten, og i mellemtiden må lejestrømmen af ​​de isolerende støvler ikke være over grænseværdien.

Den patenterede teknologi til multikanals højspændingslækage test og infrarød datakommunikation er vedtaget for apparatet; Derfor kan formålet med at måle højspændings lækstrømmen sikkert blive realiseret. På grund af anvendelsen af ​​teknologierne er testapparatet helt isoleret fra højspændingssystemet, således at ikke kun multikanals højspændingslækstrøm kan måles nøjagtigt, men også sikkerhed af testoperatørerne kan sikres.

Otte stykker af apparaterne kan testes samtidig for at forbedre arbejdseffektiviteten. Den patenterede højspændingsafbrydende teknologi er vedtaget for at undgå gentagelse af testene. Under prøven kan de punkterede stykker adskilles fra højspændingssystemet, og de resterende stykker uden punktering vil blive afprøvet, indtil testen er afsluttet.

2.   Hovedfunktioner og tekniske parametre

2.1 Hovedfunktioner

2.1.1 Otte stykker af isolerende støvler eller isolerende handsker ca testes samtidigt, mens lækstrømmen kan testes separat.

2.1.2 Ved hjælp af den store LCD-skærm kan flere oplysninger vises. Otte kanaler med parametre, herunder højspændingslækstrøm, testspænding, teststrøm, optagetid kan samtidigt vises på skærmen.

2.1.3 Parametrene som testspændingen og den primære strøm af testtransformatoren kan måles.

2.1.4 Brug af den patenterede teknologi til infrarød datakommunikation er betjeningskonsollen helt isoleret fra højspændingssystemet, således at operatørernes sikkerhed sikres.

2.1.5 Den dielektriske modstandsspændingstest er en automatisk test. Når testen er startet, skal apparatet tændes automatisk, hvorefter spændingen hæves til den forudindstillede spænding i henhold til den hastighed, der kræves af den nationale standard. Når den forudindstillede spænding er nået, skal apparatet begynde at registrere tiden, og testspændingen skal opretholdes. Når tiden er op, skal spændingen sænkes til nul, og strømmen skal slukke, i mellemtiden skal lækstrømmen for hvert testet stykke vises, og testresultatet gemmes automatisk.

2.1.6 De særlige jordingskasser er tilgængelige for nem betjening.

2.1.7 Der er højspændingsforstyrrende kontrol for hver kanal i det testede stykke. Når der er punktering i en af ​​kanalen, skal det afprøvede stykke af kanalen isoleres fra højspændingen, mens testens forløb ikke påvirkes.

2.1.8 Der er beskyttelsesfunktion til overspænding og overstrøm.

2.1.9 Der er advarselslampe alarmerende for højspændingsfare.

2.1.10 Sixty grupper af testdata og resultat kan gemmes til at henvise til når som helst.

2.1.11 Der er funktion af realtidskalenderen og uret.

2.1.12 Testdataene kan udskrives på stedet.  

 

 

2.2 Tekniske parametre

Nominel udgangsspænding: 50 kV

Nominel kapacitet: 5 kVA

Udgangsspændingsmåleområde: 50,0 kV ( 250V )

Spændingsmålingstolerance: ± ( 0,2% U + 0,02% U max ) , blandt hvilke U er den viste værdi og U max er den øvre grænseværdi.

Indgangsstrømmåleområde: 25,0A

Nuværende måletolerance: ± ( 0,2% I + 0,02% Imax ) , herunder jeg er den viste værdi, og Imax er den øvre grænseværdi.

Lækage nuværende måleområde: 25,0mA

Lækstrømsmåletolerance: ± ( 0,5% I + 2 tæller ) , blandt hvilke jeg vises.

Lækstrømopløsningsforhold: 0,1 mA

Tidsbegrænsning for digital display: 10 ~ 990 S

3.   Sammensætning af udstyret

3.1   Et sæt model HZAQ   Dielektrisk modståelsespændingsapparat til isolerende apparater, der er skrevet som testapparatet i dette dokument

3.2 Et sæt model HZAQ Y1 Højspændingslækage Aktuelt måleinstrument og styringsinstrument til isolerende støvler og handsker, der er skrevet som højspændings lækstrømsmåler og styringsinstrument i dette dokument.

3.3 Et sæt model HZAQ Y2 AC Step Up Transformer (valgfrit)

3.4 Et sæt dielektrisk modstandsspændingsramme til isoleringsstang (valgfri)

Hot Tags: isolerende stanghandsker og støvler værktøj modstå spændingstest bænk, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

You Might Also Like