HZDP-60K Kabel VLF AC Hipot Tester

Chat nu
Produktdetaljer

HZDP-60K VLF AC Hipot Tester

Indhold

I. Ultra-lavfrekvensprodukter og udvælgelse af det ................ ... .... 3

II. Theory of Ultra-Low Frequency Dielektric Strength Test .............4

III. Produkter Indledning ......................................................... ... 4

IV. Teknisk parameter .......................................................... ... .5

V. Instrumentstruktur ........................................................... .6

VI. Sådan fungerer ............................................................... ..7

VII. Ultra-lavfrekvensstyrketest af ledninger ........................ ..12

VIII. Ultra-lavfrekvensstyrketest af storskala højspændingsgenerator ...................................................... ............... .......... ... .13

IX. Ultra-lavfrekvensstyrketest af effektkondensator .... ... ... 14

X. Noter ........................................................................... ........ 16

XI. Pakningsliste .................................................................. ....... 16

XII. Tillæg ........................................................................ .... 17

Vlf hipotester

Noter

1.Fyld udtømning af det testede objekt med udladningsstang inden opstart, (udladningsstangen ved hjælp af fremgangsmåden er: første udladning med strømbegrænsende udladningsende, derefter jordterminal). Ultra lavfrekvent tilslutningsmetode med to booster: Når jeg bruger booster alene (testspænding er 30 KV eller mindre), skal instrumentstyringsudgangen være tilsluttet til booster I, forbind ikke kontroludgang II. Når booster I og booster II anvendes i serie (testspændingen er 80 KV eller mindre), skal instrumentstyringsudgangen være tilsluttet til booster I, og instrumentstyringsudgang II skal tilsluttes booster II, absolut ikke omvendt tilslutning! Ellers vil instrumentet eller testet genstand blive beskadiget.

2.Vennligst brug STOP-knappen og afladning ved stang og sluk derefter for strømmen, hvis du skal afbryde maskinerne under højtryksbetingelserne. Ellers vil det skade instrumentet!

3.Vælg operationen i henhold til skærminstruktionerne.

4. Det er et normalt fænomen at se lille mængde olieudslip efter at øge trykket, fordi isoleringsolie i boosteren er fuld, foruden det vil ikke påvirke din brug.

5. Når der udføres 10KV kabel test, anbefales enfasetest stærkt. Spændingen skal være 18KV, og frekvensen skal være 0,1Hz, 0,05Hz, 0,02Hz. Den manuelle sagde belastningskapacitet er den teoretiske værdi, scenen 10KV kabellængde kan nå 3-8 km.

6.Når du udfører 35KV kabel test, anbefales enfasetest stærkt. Spændingen er indstillet til 60KV (Generelle krav) -78KV (ifølge de nødvendige regler), og frekvensen er indstillet til 0,1Hz, 0,05Hz og 0,02Hz. Den manuelle sagde belastningskapacitet er den teoretiske værdi, scenen 35KV kabellængde kan nå 3-5 km.

7. Hvis kablet er for kort (mindre end 500 meter), er testobjektets kapacitans mindre end 0,1μF, og trykket kan ikke normalt boostes. Forbind venligst 0,1μF højspændingskapacitans parallelt.

8.Keep højspændingsterminaler nylon spin ved ovennævnte tal til den tilsvarende nylon sæde, højspændingsledninger for at sikre god kontakt, ingen kontakt er god, det vil forårsage en udledning, brændt den høje side. Når nylonterminalerne strammes, skal du være opmærksom på intensiteten, hvis kraftig stramning kan beskadige nylonterminalerne.

9.Hvis det er udstyret med to ultrafrekvente booster: Når testspændingen er 30 KV eller mindre, har det på nuværende tidspunkt brug for booster jeg kun øger, ikke tilslutning af booster II. Booster nummer kan også indstilles til I + II, på dette tidspunkt boost Booster I og II i serie; Når testspændingen er mere end 30 KV, skal booster I og II bruges i serie, se betjeningsvejledningen i instruktionsbogen for tilslutning af metoder.

10.Laboratory undersøgelse timing, fordi DC spænding divider prøveudtagningshastighed er meget langsomt, skal se mere end ti cyklus, for at se top positive og negative spænding, toppen er den faktiske output spænding værdi.

11.Control udgangsledning tilsluttet til booster side airplugs skal drejes nedadgående tryk for at trække ud!

12.Recommend anvendelse af vekselstrømsforsyning på 220V: hvis du skal bruge en generator til at forsyne strøm, fordi den 0,1 Hz ultra lave frekvens er baseret på strømindgangsfrekvensmodulationen, har højere krav til generatorens krav er: frekvens 50Hz, spænding 220V + 5%, strøm er større end 10KW, de særlige krav til generatorens udgangsfrekvensstabilitet, frekvensændringer med belastningen (den bedste anvendelse af digitalfrekvenskonverteringsgeneratoren) og ikke mindre end den resistive 800W belastning ved Udgangssiden af generatoren er forbundet med en strøm (f.eks. Elkomfur mv.) For at stabilisere generatorens hastighed, hvis frekvensen ikke er stabil, bestemt ikke normal booster. I hele processen med stigende tryk skal modstandsbelastningen benyttes af kontinuerligt arbejde, som ikke kan bruge, vil automatisk afbryde belastningsmodstanden (såsom el-kedel, elektrisk ovn, temperaturkontaktkontakt efter at vandet koger eller temperaturen er nået, vil blive skåret Slukket automatisk), ellers vil det skade instrumentet alvorligt !!!

13. Når du tænder for strømforsyningslampen, lyser det ikke eller ingen skærmvisning, 25A forsikringsrør kan blive brændt, for et sikkerhedsrør er godt, vi er udstyret med 25A backup forsikringsrør.

Advarsel: I kabelspændingsmodstandstesten skal det være kernetråd og isoleringslaget af den fysiske adskillelse, ikke med de andre emner, der er omfattet af ovenstående, ellers vil det medføre højspændingsudladning, beskadige instrumentet !!!

0.1Hz ultra-lavfrekvens højspændingsgenerator

I.Ultra-lavfrekvensprodukter og udvælgelse af det

1,0,1Hz -60KV ultra-lavfrekvens højspændingsgenerator

Tabel 1

Model

Nominelle spændinger

Belastningskapacitet

Sikring

Vægt

Nyttig

VLF-60 / 1,1

60kV

(Top)

0.1Hz, ≤; 0.5μF

25A

Kontrol: 6㎏

Body Boost I: 30㎏

Body Boost II: 50㎏

18KV og under kablet Generator

0,05 Hz, ≤; 1.1μF

0.02Hz, ≤; 2.5μF

HIPOT TESTER (2).jpg

2, Hvordan vælger de egnede produkter til test

Sørg for, at testproduktets kapacitans er under instrumentets nominelle kapacitans. Bølgeformen vil have indflydelse, hvis testproduktets kapacitans er for lille, og instrumentet kan normalt ikke udsendes, når det ligger under 0,05μF. 0,1μF kondensator parallelt med hjælpeproduktion. Nedenfor er kapacitans af et instrument til din reference.

Enkelt relativ strømkapacitet af forskellige generatorer

Tabel 2


Termisk effekt

Vandkraft

Generator kapacitans

(MW)

200

300

600

85

125-150

300

400

Enkelt relativt

Effektkapacitet (μF)

0,2-0,25

0,18 til 0,26

0,31-0,34

0,69

1,8-1,9

1,7-2,5

2,0-2,5

(UF / km)

Strømkapacitet af enkeltkernet XLPE-isoleret kabel

Tabel 3


capacityμF / Km

Spænding (kV)

10

0,15

0,17

0,18

0,19

0,21

0,24

0,26

0,28

0,32

0,38

-

35

-

-

-

0,11

0,12

0,13

0,14

0,15

0,16

0,17

0,19

Tværsnit

Område (cm2)

16

25

35

50

70

95

120

150

185

240

270

II. Theory of Ultra-Low Frequency Dielectric Strength Test

Ultra-Low Frequency Dielectric Strength Test er den alternative måde for strømfrekvens spændingstest test. Som vi ved, er der brug for stor kapacitetstesttransformator eller en resonanstransformer til strømfrekvens spændingsmodstandstest til stor generator, kabler mv på grund af større elektrisk kapacitet af isolerende lag. Det enorme udstyr er ikke kun omfangsrige, men også dyre og ikke egnet til brug. Elektricitetssektoren gør nogle test for at løse problemerne. Ifølge teorien og testresultatet fra indenlandske og oversøiske kan 0,1 Hz ultrafrekvente spændingsmodstandstest løse disse problemer, og fordelen får ikke kun samme testresultater, men også instrumentets dimensioner er små og reducerer vægten væsentligt. Kapaciteten af det er 1/500 af tradition måde. I høj grad forenkle testprocedurer, det er derfor almindeligt anvendt i de udviklede lande, overdrager Kinas ministerium for elektrisk kraft Wuhan højspændingsforskningsinstitut til at udarbejde "35Kv og under XLPE-isolerede strømkabel ultra-lave frekvens (0,1Hz) spændingsmodstand testmetoder "For at fremme denne tilgang. Instrumentet er udviklet ifølge Kinas lavede af dette behov. Den kan anvendes i vid udstrækning i kabel, storskala højtryksrotationsmotor, strømkondensatorer til vekselstrømsprøvning.

III.Produkt Introduktion

Dette produkt kombinerer avanceret teknologi til moderne digital konvertering, fuldt computerstyring, automatiseret boost, buck, måling og beskyttelse. Menneskelig indgriben kan udvises under den automatiske opstartsproces, hovednettet består af fuldt elektroniske, små størrelser og letvægts, storskærms-LCD (klar og intuitiv), printer output test rapport, nem at bruge. Designet til fuldt ud at opfylde strømindustriens standarder. Den mekaniske tilgang er almindelig anvendt til modulering og demodulering af ultrafrekvente signaler, men ingen standard sinusbølge, nogle fejl i måling og gnistudladning i højtryksdel osv., Produkterne kan overvinde manglen Ovenstående og følgende funktioner skal især angive:

★ Data for strøm og spænding opnås direkte gennem stikprøven af højtrykssiden, og den er sand og præcis.

★ Overspændingsbeskyttelse: Instrumentet slukker for beskyttelse inden for 20 ms, når udgangsspændingen overskrider grænseværdierne for indstillingen.

★ Overstrømsbeskyttelse: design til dobbelt beskyttelse af høj og lav spænding, nedetid beskyttelse kan præcist indstilles i højtryks side. Lukning til beskyttelsestider er inden for 20 ms, når strømmen af lavspændings sider overstiger reaktionsstrømmen.

★ Højspændingsudgang beskyttelse modstand design i kroppen boost og det er ikke nødvendigt at yderligere uden modstand.

★ Closed loop negativ feedback kontrol kredsløb af høj og lav spænding.

IV.Teknisk Parameter

1, output rated voltage, tabel 1 til reference

2, udgangsfrekvens: 0,1 Hz, 0,05 Hz, 0,02 Hz.

3, loading kapacitet: Tabel 1 til reference

0,1 Hz maksimalt 0,5 μF

0,05 Hz maksimum 1,1 μF

0,02 Hz maksimalt 2,5 μF

4, nøjagtighed: ± (3% af fuld skala +0,5 KV)

5, spændingsbølgeformforvrængning: ≤5%

6, brugsbetingelser: indendørs, udendørs; Temperatur: -10 ℃ + 40 ℃, fugtighed: ≤85% RH

7, strømforsyning: AC50 Hz, 220V ± 5%

8, strøm sikring: tabel 1 til reference

3, Test af produktets nuværende estimeringsmetode

Formel: I = 2πfCU

V.Instrument Structure

1, kontrolpanel diagram

1.png

Tabel 1

Specifikation:

(1) "jord": jordterminal, brugt link til jorden.

(2) "kontrol output": output multi-core stikkontakter, der anvendes med input multi-core socket af body boost

(3) "Kontrast": Kontrastindstilling til LCD

(4) "Funktionstast": Display prompt bar svarer til placering cue

(5) "AC220V": Strømindgang, sikringsinsider

(6) "Strømkontakt": Indikatorindikator.

(7) "printer": til testrapport

(8) "LCD-skærm": Vis testdata.

2, body boost diagram

2.png

Tabel 2

VI.Hvordan du skal arbejde

1, tilslutningsmetode

(1) Tilslutningsmetode til brug af booster I alene til boosting (testspænding på 30 KV eller mindre)

3.png

Tabel 3 (forbindelsesdiagram)

Specifikation:

Med dette produkt er udstyret med to dedikerede tilfældige linjer, og du kan tilslutte i henhold til tabel 3, strøm med AC 50Hz / 220V.

(2) Tilslutningsmetode til brug af booster I og II til boosting i serie

(Testspænding på 60 KV eller mindre)

4.png

Tabel 4 (forbindelsesdiagram)

Specifikation:

Med dette produkt er udstyret med to dedikerede tilfældige linjer, og du kan tilslutte i henhold til tabel 4, strøm med AC 50Hz / 220V.

2, operationssekvens

(1) Strøm på: Vær opmærksom på at testprodukterne vil være helt afladning, når du tænder for maskinen, og tryk først på stopknappen, når maskinerne er på boost-proceduren, og brug derefter afbryderen. Hold ventilstøtteren på forsiden skruen Øge processen kan være en lille mængde olieudslip, er et normalt fænomen.

Instrumentet indgår i grænsefladebegrænsning i tabel 5, når maskinen er tændt, når du er færdig med tilslutningen. Sørg for, at instrumentet er slukket, når du tilslutter eller syer eller ikke bruger instrumentet. Sørg for først at kontrollere strømforsyningssikringen, hvis Ingen visning på skærmen.

(2) definerede parameterindstillinger

5.png

Indstilling af booster

Indstilling af testfrekvens

Indstilling af testspænding

Indstilling af grænsespænding

Indstilling af grænsestrøm

Indstilling af testtider

Start test spænding

Tabel 5 (grænsefladebegrænsning)

Du kan forudindstille testfrekvensen, spændings- og beskyttelsesværdierne for overskridelse af trykket i højtryks siderne, beskyttelsesværdier for overskridelse af spænding, testtider mv. Ifølge den test, der er nødvendig i grænsefladighedsbegrænsningen i tabel 5

★ Booster nr. Sæt: Hvis du bruger booster jeg alene til boosting, skal du indstille booster nr. Som jeg (testspændingsindstillingen på 30 KV eller mindre); Hvis du bruger booster I og II til at øge i serie, skal du sætte boosternummer som I + II.

★ Tre muligheder for frekvens :: 0.1,0.05,0.02. Det er instrumentets udgangsfrekvens, og enheden er Hz

★ Testspændingen er fra 10KV til nominelle værdier (bedes ikke indstille testspændingen under 10KV). Instrumentet vil ikke øge længere, når det er på indstillingsværdierne og opretholder amplitudeudgangen af sinusbølge i disse topværdier

★ Beskyttelsesværdierne for spænding er fra 0 til nominel værdi og enheden er kV. Det er angivet de høje værdier af testprodukter. Instrumentet vil bilindustrien lukke udgangen, når spændingen overskrider indstillingen. Under normale omstændigheder er spændingsbeskyttelsesværdierne indstillet højere end testspændingen 2-4KV.

★ Beskyttelsesværdierne for strøm er fra 0 til nominel værdi og enheden er mA. Det er angivet de aktuelle peaking værdier af testprodukter. Instrumentet vil afbryde udgangen, når strømmen overstiger indstillingen. Under normale omstændigheder indstilles den nuværende beskyttelsesværdi automatisk af systemet.

★ Tidsindstilling er fra 0-60 minutter, og det er angivet testtiderne, enheden er minutter.

Over spænding, valuta er topværdier, testdata for instrument

Display og spænding, valuta data i testrapporten er alle toppede

Værdier.

Venligst flyt markøren for at "starte testspænding" og bekræft det derefter komme ind under Tabell 6 boost interface.

6.png

Boost nu, vent et øjeblik

Spænding

Nuværende

Tidspunkt: Timing

Tabel 6 (boost)

Automotive boost

Instrumentet indtaster boost status, når færdig selvkontrol succes. Det vil tage nogle gange at få spændingen til at nå indstillingsværdierne. Instrumentet slukker spændingsudgang og starter i startgrænsefladen, hvis du trykker på stopknappen ved opstartsproceduren.

Tabel 7 vises i grænsefladen, når boost værdierne er tæt på indstillingsværdier

7.png

Boost nu, vent et øjeblik

Spænding

Nuværende

计时: Timing

Spændingsjustering ved at trykke på op og ned tasterne

Start timing med tryk på bekræftelsesknappen

Tabel 7

Tryk venligst på tænd / sluk-knappen i 1 sekund og juster spændingen, tryk derefter på bekræftelsesknappen, figur 8 vises, instrumentets starttidspunkt, instrumentet starter timing og testrapporten udskriver, når den er færdig. Tilbage til startskærmen, efter afladning afbrydelse inden starten af den næste måling.

8.png

Indstilling af spænding

Spænding

Nuværende

Timing

Timing start

Tabel 8

★ et andet un-normal stop er overspændingsbeskyttelseskontrollen, over den aktuelle nedlukning. Spidsgrænsefladen vises, når instrumentet stopper. Du kan genindstille spændingen eller strømmen for at starte næste måling.

VII.Ultra-lavfrekvensstyrketest af kabler

1, skal du sørge for, at alt forbindelsesudstyr til testprodukter afhænder fra testprodukters kabel.

2, separat test af isolationsresistens ved 10000V Megger testartikler og registreret testværdierne

3, test spænding toppende værdier: Umax = 3Uo,

Uo er bedømt arbejdsspænding mellem kabel leder til jord eller metal skjold, for eksempel, rated voltage 10KV kabel, single-phase rated spænding

Uo: uo = 10 / √3kV

Spændingstrykværdier af test er: Umax = 3Uo

= 3 × 10 / √3kV

= √3 × 10 kV

= 17.32kV

4, prøvetider: 3 minutter

5, test separat. Kabelkondensatorværdier af testprodukter ligger inden for instrumentets indlæsningsevne. Trykprøvning kan fungere på samme tid ved hjælp af kabel-trefaselinjer parallelt.

6, forbinder instrumentet med testproduktets kabel med specielt fleksibelt tilslutningskabel (tilbehør) i henhold til tabel 8. Tænd for instrumentet og færdig indstillet testfrekvens, tider, spænding, overspændingsbeskyttelsesværdier i højtrykssiden , Over nuværende beskyttelsesværdier, start derefter boost test. Pas på højtryks feedback kredsløb og kontroller om der er usædvanlige lyde i testproduktkablet. Du kan optage testtider og testspænding når boost til test spænding.

7, viser instrumentet automotive, hvis testtiderne er færdige, og produkterne passerer trykprøven, hvis der opstår forstyrrende udledning.

8, stop instrumentopstart, sluk for maskinen

Hvis der er nogle problemer som f.eks. Nuværende usædvanlige forstørrelser, spændingsstabilitet, usædvanlig lugt, røg eller støj eller flash branding fænomener i testprodukter kabler skete i boost og trykprocedure. Trykprøven er svigt, hvis det er ved kabelisoleringen svag del af testemner. Du kan genprøve det, hvis du bekræfter, at det er ved fugtighed eller snavset overflade.

9, skal du igen foretage trykprøven, hvis instrumentet er overstrømsbeskyttet af årsagerne, bortset fra kabelisoleringsfejl.

10.png

Tabel 9 måling af enkeltfasetilslutningsdiagram

VIII.Ultra-lavfrekvensstyrketest af storskala højspændingsgenerator

Generator testmetoden er ligner ovenstående kabel test og nedenfor er forskellen:

1, kan testen udføres under overførsel af større reparationer, delvis udskiftning af vikling og anden konventionel test. 0.1Hz ultra-lavfrekvens højspændingsgenerator er mere effektiv til at teste generatorens isoleringsfejl end andet instrument. Årsagen er, at i frekvensspænding, som følge af udstrømning fra stangkapacitiv strøm, der strømmer gennem isoleringen i det ydre lag af halvleder-antikorona forårsaget af et større spændingsfald, derved nedsætter isolationsstangens ende af liniespændingen trykket på I de ultrafrekvente tilfælde er denne kondensatorstrøm kraftigt reduceret, og halvlederlaget på anti-corona spændingsfaldet er blevet reduceret betydeligt, det ender med en højere spændingsisolering, der er let at finde fejl.

2, forbindelsesmetode: test separat, fag var ens

Tryk, tabel 9 til reference.

3, er test spænding piggende værdier beregnet nedenfor,

Umax = √2βKUo

Umax: topværdier (kV) på 0,1 Hz testspænding

Β: ækvivalent koefficient i 1Hz og 50Hz, vi tager 1,2 ifølge kravet i vores procedurer.

K: generelt talende 1.3middel1.5 som regel 1,5

Uo: Nominel spænding (kV) for statorvikling af generator

Til eksempler. Generatorens ratede spænding er 13,8 kV,

Ultra-Low Frequency test spænding topværdier:

Umax = × 1,2 × 1,5 × 13.8≈35.1 (kV)

4, test tider er ifølge instruktion,

5, er kabelisoleringstrykprøven passeret, hvis der ikke er nogen usædvanlig lyd-, lugt-, ryge- eller ustabilitetsdatavisning osv. Under pressetesten. Vær venligst opmærksom på isoleringsoverfladens status for bedre at forstå isolationsforholdene.

Specielt til luftkølet til, Erfaring der kan opdage enheder ved at overvåge udseendet afspejler ikke generatoren isolering er ikke et normalt fænomen, såsom overfladen af koronaudladning og så videre

11.png

Tabel 10 Måling af statoren i en tilsluttet linjediagram.

IX, Ultra-Low Frequency Strength Test af Power Capacitor

Testmetoden er den samme som ovenstående. Tabel 11 er forbindelsesvejen til din reference. Indstil testspændingen og tiderne i henhold til vejledningen.

12.png

Tabell 11 målingskondensator ledningsdiagram X. Noter

1, Booster bruges i instrumentet er ikke tilladt til anden brug

2, Kontakt fabrikken til reparation, hvis instrumentet fungerer korrekt og ikke åbner det selv.

3, før sting, skal du helt aflæse testprodukterne ved hjælp af udladningsstangen, når du har slukket for instrumentet.

4, udlad testprodukterne fuldstændigt ved afladningsstangen, før instrumentet tændes.

5, skal du helt udlade testprodukterne ved afladningsstang, før du trykker på boost-knappen hver gang

XI.Packing List

1,0,1Hz / 60KV kontrolboks (1 stk)

2,0,1 Hz / 60 kV booster (2 stk)

3,0,1Hz / 60KV shunt kondensator (1 stk)

4,30KV højspændingsudgangsledninger (1 stk)

5,60KV højspændingsudgangsledninger (1 stk)

6, Booster I og II højspændingskabler (1 stk)

7, Shunt kapacitans højspændingskabler (1 stk)

8, Specielle styringskabler (2 stk.)

9, strømledninger (1 stk)

10, jordledning (1 stk)

11, udladningsstang (1 stk)

12, strøm sikring (10 stk)

13, Trykning papir (2 stk)

14, brugsanvisning (1 stk)

15, Fabrikscertificering (1 stk)

16, fabrik inspektion rapport (1 stk)

XII.Appendix

Nominel spænding

Uo / FN (KV)

Over test spænding

Forebyggende testspænding


Spændings multiplikator

Spændingsværdier (KV)

Spændings multiplikator

Spænding (KV)

1,8 / 3

3 Uo

5

2,1 Uo

4

3,6 / 6

3 Uo

11

2,1 Uo

8

6/6

3 Uo

18

2,1 Uo

13

6/10

3 Uo

18

2,1 Uo

13

8,7 / 10

3 Uo

26

2,1 Uo

18

12/10

3 Uo

36

2,1 Uo

25

21/35

3 Uo

63

2,1 Uo

44

26/35

3 Uo

78

2,1 Uo

55

Uo er den nominelle fasespænding, FN for kabel-nominel liniespænding.

Testtider: 1-5 minutter

Undersøgelse