Huazheng HZDL130 Primary Current Injection Test

Huazheng HZDL130 Primary Current Injection Test
Produktdetaljer

Huazheng HZDL130 Primary Current Injection Test

I.Summary

primærstrømsinjektionsprøvningsenhed

egenskaber

1. Spænding og nuværende 6 og halv LCD-skærm, med højere displaypræcision og mere præcise eksperimentelle resultater

2.128 * 64 dot matrix flydende krystal display, display data mere intuitiv, hurtigere læsning

3. Instrumentets displaylåsfunktion, især for at transformeren skal kunne læse mere præcist og hurtigt end i eksperimentet

4. Polaritetsmåling, ct polaritet automatisk måling, ingen behov for separat test

5. Tidsmåler: 0,01 s-9999.999 S flydende krystaldisplay

6. Tilføjet selvlåsende funktion

7. Variabel forhold automatisk detekteringsfunktion

8. Tilføjet intern stopmålerfunktion

9. Smukt og generøst PVC-panel er vedtaget for at gøre panelet mere modstandsdygtigt mod snavs og slid

10. Høj målepræcision, 0,5 grade


Operationelle aspekter

(1) efter færdiggørelsen af ledninger, kontroller om der er ledningsfejl og om kontakten er i god kontakt.

(2) under testen, hvis der er unormale fænomener som lys eller ingen visning ved opstart, skal strømmen straks slukke, og ledningerne skal kontrolleres igen.

(3) under den aktuelle ledningsføring skal den nuværende udgangsterminal danne et kredsløb, eller instrumentet udsender ikke strøm.

(4) den nuværende stigrør er udstyret med tilfældig udgangsleder; Udgangens eksterne kobbertråd vælges i henhold til 10A / mm2. (to 3 meter testtråde er standard)

(5) Udstyrets kapacitet er beregnet til kortvarigt arbejde på 5 minutter. Hvis den bruges til batchtest, skal arbejdstiden være mindre end 2,5 minutter. Vent i 10 minutter før næste arbejde. Hvis der skal opnås temperaturstigning (30 minutter -24 timer), skal den forberedes i overensstemmelse med den lange arbejdstemperaturstigning.

II. De tekniske egenskaber

2.1 Strøm: 5KVA

2.2 Udgangsspænding: serie: AC 0 ~ 500A (10V) parallel: AC 0 ~ 1000A (5V) Trinløs justerbar

2.3 Udgangsspænding: (> 10V)

2.4 Output-bølgeform: Udgangsstrømmen er den standard sinusformede bølge med små griser, hvilket er bedre end standardkraftsystemets krav.

2.5 Måle nøjagtighed: (ved hjælp af klasse 0,2S materiale) er den faktiske værdi omkring 0,3; Hver strøm kan jævnt, jævnt og kontinuerligt justeres, og præcisionen er højere end 0,5 niveau. Den aktuelle voltmeter viser ægte og effektiv værdi med høj nøjagtighed og stabilitet.

2.6 Udgangsstrømtilstand: Sandsynlig RMS-værdi kan kontinuerligt justeres;

2.7 struktur og form: integreret

2,8 ledningsfunktion: i henhold til krav

2,9 nuværende stabilitet: 0,2%;


III.Working princippet

Instrumentmålingskredsløbet indbefatter et strømmålingskredsløb og en strømmålingskreds. (spændingstest kan tilføjes efter behov) med udvidede volt-ampere karakteristika.

Det aktuelle målekreds omfatter mikrostrøm nulimpedans CT, programstyret forstærkerkreds og samplingskredsløb.

Spændingsmålingskredsløbet omfatter PT-isoleret signaloptagelseskredsløb, programstyret forstærkerkreds og samplingskredsløb.

Ved 16 bit single chip mikrocomputer ved hjælp af computer digital real-time opkøb metode ved at måle spændingssignal amplitude, i henhold til spændingsforholdet forholdet, højtryks kan beregnes målt spændingsværdi ved at måle spændingssignal amplitude og indstillingsværdi i forhold til at realisere funktionen af automatisk timing, i henhold til de aktuelle forholdsforhold kan beregne den aktuelle udgangsstørrelse ved at måle strøm / spændingssignalamplituden sammenlignet med setpunkt for at realisere funktionen af overstrømsbeskyttelse.


Transport og vedligeholdelse

1.Transportation

Dette produkt skal pakkes under transport. Pakningssætene skal være træhuse med skum og andre stødfaste lag. Emballerede produkter skal kunne udføre vej-, jernbane- og lufttransport. I transportprocessen skal den ikke anbringes i den åbne vogn, og lageret skal være opmærksom på at forhindre regn, støv og mekanisk skade.

2. butik

Instrumentet skal opbevares i et rum med omgivelsestemperatur på -20 ℃ ~ 60 ℃, relativ luftfugtighed på ikke over 85%, ventilation og ingen ætsende gas. Det bør ikke placeres tæt på jorden og væggene.

3. fugtigheden

I et fugtigt klima eller en våd sæson, hvis instrumentet ikke bruges i lang tid, er det nødvendigt at tænde strømmen en gang om måneden (ca. 2 timer) for at frigive fugt og beskytte elektroniske komponenter.

4. Undgå eksponering

Når instrumentet bruges udendørs, skal du undgå eller reducere direkte sollyseksponering til displayet så meget som muligt. Det kan ikke placeres i et meget fugtigt lager.Hot Tags: huazheng hzdl130 primærstrømsprøjtestest, lavet i Kina, producenter, rabat, billig, primærstrømsprøjtestestanordning, primærstrømsprøjtestestopsætning
Undersøgelse

You Might Also Like