Vacuum Switch Vacuity Tester / Vakuum Pressure Degree Tester

Vacuum Switch Vacuity Tester / Vakuum Pressure Degree Tester
Produktdetaljer

Vacuum Switch Vacuity Tester / Vakuum Pressure Degree Tester

I Introduktion

I JB8738-1998 " vakuum afbryderbue kammer med 3,6-40,5KV AC højspænding switchgear ", der er etableret af højspænding switchgear National Standardization Technical Committee, er det fastsat, at den interne gas tryk måling og tilladte lagring tidsbegrænsning inspektion skal udføres for enhver bruger og producent af afbrydelsesbue kammer af højspændings vakuum switchgear. Samtidig er det også i national standardisering -JB8738-1998 bemærket, at tilladelig opbevaringstid for afbrydelsesbue-kammeret skal være 20 år, og det indre gastryk i vakuumafbryderbue-kammeret skal være mindre end 6,6 × 10 -2 pa.

Inspektionsmetoder for tilladt opbevaringstid for vakuumafbryderbuekammer : måling af internt gastryk i vakuumafbryderbuekammeret skal være med en pulserende magnetisk vakuummåler, genindkode trykværdien P 1 (Pa); Efter at vakuummåleren er afsat til tids-t (d) måles det indvendige gastryk i vakuumafbryderbue-kammeret med denne vakuummåler igen og genindkode trykværdien P 2 (Pa), holdetiden t skal være mindre end 7d.

HZ- ZKD vakuumtester til vakuumkobling er den seneste generation af produkter i mit firma. Det er opgraderingsproduktet i bunden af HZ-ZKD vakuummåler på grundlag af forestillingen fra feltbrugeren . HZ- ZKD   vakuum tester har nogle funktioner - højere måling nøjagtighed, bedre stabilitet, mere kapacitet.

For vakuumafbryder er metoden til bestemmelse af, hvorvidt forringelsen af vakuumrøret eller ej er inspektion ved hjælp af fremgangsmåden til frekvensstøtningsspænding, men denne fremgangsmåde skelner kun vakuumafbryderbuekammeret med den alvorlige forringelse. Når vakuumet af vakuumafbryderbuekammeret nedbrydes til 10-2-10-1 Pa, selvom nedbrydningsspændingen ikke reduceres, men afbryderbuekammeret er fejlet. I HZ-ZKD- vakuumtestoren til vakuumafbryder blev de nye feltspoler brugt, og med magnetronafladningsmetoden kan vakuumet af vakuumafbryderbuen måles uden at afmontere afbryderbuekammeret. Samtidig brugte HZ-ZKD vakuumtester også computer til synkron styring, dataindsamling og -behandling, og følsomheden af HZ-ZKD- vakuumtester i feltprøven af vakuuminterrupterbuekammeret er 10 -5 Pa. Den mest fremtrædende funktionen af dette instrument ( HZ-ZKD vakuum tester) er at anvende de nye excitationsspoler og databehandlingsmetoder til opnåelse af ikke-nedrivningsmåling af vakuum. Instrumentet er praktisk, let at bruge, let at betjene, høj præcisionsmåling uden demontering, som i vid udstrækning anvendes i elektrisk kraft, stål, petrokemisk, tekstil, kul, jernbaner og andre forretninger ved hjælp af vakuumafbryderen.

 

II Specifikationer

  Detection objekter: forskellige modeller af vakuum switch

  Detektionsmetode: Brug ny excitationsspole og registrer vakuumrør uden

demontering

  Anvendelsesområde: Dette instrument er en all-purpose type, der kan måle vakuumet

af forskellige modeller af åbne magnetiske vakuumrør.

  Detektionsområde: 10 -5 -10 -1 Pa

  Målingsnøjagtighed: 10 -5 -10 -4 Pa, 15%

10-4 -10-3 Pa, 15%

10 -3 -10 -2 Pa, 10%

10 -2 -10 -1 Pa, 10%

  Magnetfelt spænding: 1700V

  Højspænding af pulserende elektrisk felt: 30KV

  Åben afstand af svingrør i vakuumprøve: Normal åben afstand

  Testmiljø: -20 ℃ ~ 40 ℃

  Vægt: 24 kg

  Dimension: 420 × 320 × 280 (mm)

  Sampler: magnetisk spole

 

 


Hot Tags: vakuum skifte vakuum tester / vakuumtryk grad tester, lavet i Kina, producenter, rabat, billig
Undersøgelse

Du kan også lide