VCB vakuumafbryder afbryder vacuity grad test maskine

VCB vakuumafbryder afbryder vacuity grad test maskine
Produktdetaljer

VCB vakuumafbryder afbryder vacuity grad test maskine

HZ-KG7 Vacuum Interrupter Vacuity Degree Test for vakuum koblingsudstyr er den nyeste generation af produkter i min virksomhed, det er opgraderingen produkt i bunden af HZ-KG6 Vacuum Interrupter Vacuity Degree Test på grundlag af begrebet fra feltet brugeren. HZ-KG7 Vacuum Interrupter Vacuity Degree Test har nogle funktioner- højere målnøjagtighed, bedre stabilitet, mere kapacitet.


Data

Anvendelse: Mål vakuumet

af forskellige modeller af åbne magnetiske vakuumrør.

Detektionsområde: 10-5-10-1 Pa

Målnøjagtighed: 10-5-10-4 Pa, 15%

10-4-10-3 Pa, 15%

10-3-10-2 Pa, 10%

10-2-10-1 Pa, 10%Bemærk

(1) Vakuumprøven skal udføres i solrigt og tørt vejr, vakuumboblens overflade skal tørres af. Hvis vakuumbobleoverfladen er kontaminering, vil det fremkalde vakuumlækage og alvorligt påvirke de faktiske testresultater af vakuum. I mange test af det samme vakuumrør skal tidsintervallet mellem to målinger være mindst 10 minutter. Ellers er den ioniserede luft i vakuumrøret ikke tid til at komme sig til det normale, og det vil føre testresultater til forvrængning.

(2) Til vakuumtest af den samme vakuumkontakt anbefaler vi ikke mere end 3 gange om dagen.

(3) Før vakuumtest skal der udføres lækagedetektion, hvis lækagedetektion er kvalificeret, og derefter bestå den kvantitative test.

(4) Rødt kabel, der forbinder røde kabelklemmer, er højspændingskablet, sort kabel, der forbinder sort kabelklemme, er almindelige kabler. I selve ledningsprocessen forbinder sort kabel ikke højspændingsudgangsterminalen for at undgå testfejl og en alvorlig lækage eller trussel mod personligt og udstyr.

(5) Fjernelse af magnetfeltspændingsledningerne med særlig vægt: Træk for det første henholdsvis ledningerne ud, der forbinder udstyret, efterfulgt efter fjernelse af alle ledninger på udstyret, derefter fjernelse af magnetiske spoler eller fare for liv, sikkerhed og udstyr.

(6) Installation af spændende spole, dens orientering linje skal direkte midten af leddene i afbryderen bue kammer

(7) I testprocessen kan enhver del af kroppen ikke røre ved højspændingseffekten og magnetfeltspændingseffekten, testerens base skal jordes.

(8) Testen er afsluttet, sluk for strømmen; højspændingsterminalens berøringsplads og afladning for at undgå elektrisk stød ved restspænding af ladet kondensator.

(9) Spændingsledninger i magnetfeltet ikke kort, eller alvorlige skader på udstyr!

(10) Spændingsledninger og ionstrømsledninger skal adskilles!


Pakkeliste

Nej.

Element

Antal

1

Magnetisk spole

1

2

Speciel prøvetråd

1

3

Spole keyhanger

1

4

Højspændingsledning

1

5

Elastiske stropper

1

6

Udskrive papir

2


Hot Tags: vcb vakuum afbryder afbryder vacuity grad test maskine, lavet i Kina, producenter, rabat, billige
Undersøgelse

Du kan også lide