10 kv-kabel modstår krav til spændingstest

1. Spændingen på 1 0kV kabel DC-modstandsspændingstest er 40 kV.

2. Kabels DC-spændingstest er 4 gange den nominelle spænding, og tiden er 1 minut. AC-frekvensen modstår spændingstest er en destruktiv test. Spændingen er 2. 5 gange den nominelle spænding, og tiden er 1 minut.

3. Punkteringstesten er en af ​​de vigtigste metoder til at kontrollere evnen til elektriske apparater, elektrisk udstyr, elektriske installationer, elektriske kredsløb og elektriske sikkerhedsapparater til at modstå overspænding. Der er to typer kabelstrømsfrekvensspændingstest og kabel DC-spændingstest.

4. Kabels strømfrekvensmodstand for spændingstest har en testspænding, der er mere end en til flere gange den nominelle spænding for det udstyr, der testes, og er ikke mindre end 1000 V. Tryksætningstid: 1 minut for udstyr med keramik og væske som hovedisolering, 5 minutter for udstyr med organisk fast stof som hovedisolering, 3 minutter til spændingstransformator og 10 minutter til olie-nedsænket strømkabel.

5. Kablets DC-spændingstest kan passere værdien af ​​lækstrømmen ved forskellige testspændinger og tegne lækstrømspændingens karakteristiske kurve. Elektrisk udstyr kan finde lokale defekter, fugt og ældning af isolering efter modstand i spændingstest.