En kort analyse af fælles fejl i lynnedbrydningsoperation

En kort analyse af fælles fejl i lynnedbrydningsoperation

1. Arresteren kan forårsage fejl i fremstillingsprocessen, men detekteres ikke. Hvis luften er våd, tog montageanlægget ikke tidevandsforanstaltningerne til at installere afskærmningen, fugtigheden i afskærmningen. Der er nogle producenter, der ikke opnåede produktion af substandard surge arresters.

2. Arresteren er beskadiget under transport og installation. Såsom transporten følger ikke bestemmelserne i vertikale transportfabrikanter, men vandret transport i bilen eller i transportinstallationsprocessen ved indvirkning af overdreven vibration på det indre skål brudt, parallelt modstandsstød, porslinskader.

3. Kør i tidevandet. På grund af slutningen af porslinsætene er ujævn, rullende ujævn, tætning på gummibevægelsen, sprængning af porcelænmuffer og andre årsager kombineret med funktionen af temperaturforskellen mellem dag og nat, der forlader fugt i afskærmningen, i resonans over- Spænding og langfristet strømfrekvensspænding parallelt modstand Og ventilens aldring, spalten singeing, hvilket resulterer i afledningsfrekvens udladning spænding og strømning kapacitet reduceret.

Arrester i ulykkesoperationen opstod hyppigt, så det er nødvendigt at afholde regelmæssigt forebyggende test.

Three Phase Zinc Oxid Test Equipment for Lightning Arrester Testing (4).jpg