AC spændingstest test vælg beskyttelsesmodstand overvejelser

I AC-spændingsmodstandstest skal testtransformatorens højspændingsudgangsterminal forbindes i serie med en beskyttelsesmodstand for at reducere overspændingen ved udgangen af transformatorens højspændingsvikling, når testproduktet flashover eller nedbrydes og for at begrænse kortslutningsstrømmen.
Beskyttelsesmodstanden er generelt valgt fra 0,1 ~ 0,5Ω / V og skal have tilstrækkelig varmekapacitet og længde. Modstanden bør ikke være for stor, da det ellers vil medføre, at løkkens normale arbejde har større trykfald og strømforbrug. Beskyttelsesmodstande kan være vandmodstande eller wirewound modstande, wirewound modstande bør være opmærksom på styrken af interturn isolering for at forhindre inter-turn flashover. Beskyttelsesmodstandens længde vælges således, at når beskyttelsesobjektet går i stykker eller blinker, skal beskyttelsesmodstanden ikke blinke langs overfladen, og dens længde skal være i stand til at modstå den maksimale testspænding med tilstrækkelig margin. Beskyttelsesmodstandens mindste længde kan vælges i henhold til tabellen.
I serie med beskyttelseshullet for at beskytte modstanden, er modstanden normalt taget som 1Ω / V, modstandslængden er også valgt ved bord.