Fordele og ulemper ved DC og AC Modstå spændingstest

Fordele og ulemper ved DC og AC Modstå spændingstest

DC modstå spændingstest: kan effektivt finde isolering fugt, snavs og andre fejl, og gennem den aktuelle og lækage nuværende kurve fandt, at de lokale defekter af isolering. Da DC spændingen er divideret med isolationsmodstanden, er det muligt at finde endisoleringsfejlen mere effektivt end vekselstrømsadapteren. På samme tid, på grund af DC spændingsisolering er dybest set intet dielektrisk tab, derfor DC spænding på isoleringen af destruktive. Dertil kommer, at DC-spændingen kun skal levere en lille lækstrøm, og dermed er det nødvendige testudstyrs kapacitet lille, let at bære.

 

AC modstå spændingstest: 2,5 gange spændingen af udstyret under test og over, fra varmetabet af dielektrisk tab synspunkt, kan du effektivt finde de lokale fri defekter og isolering aldring svagheder. Som spænding i vekslingsspændingen ved spændingen kan den effektivt udsætte udstyrets isolationsfejl. Men udvekslingstrykket på det destruktive isolationssystem end DC, og fordi teststrømmen for kondensatoren strømmer, så behovet for storkapacitets testudstyr.

 

Sammenfattende kan DC-resistorspændingstesten og strømfrekvensens vekselstrømstest effektivt finde isoleringsfejlene, men hver har sine egne egenskaber, så de to metoder ikke kan erstatte hinanden, hvis det er nødvendigt, bør udføres på samme tid, Supplere hinanden.


Strømfrekvensstande spændings tester