Anvendelsesområde for lufttørringsgenerator

Tørluftgenerator er et meget vigtigt udstyr til gasfremstilling i industriel produktion. Det bruger ikke-termisk regenereringsadsorptionskomprimeret luft til at absorbere vand i gassen for at opnå en lavere dugpunktstemperatur, tørt og rent gasrensningsudstyr. Det er udstyret til brugere, der får trykdugpunktet under -23 ℃. Det bruger aktiveret aluminiumoxid med en porediameter svarende til diameteren af ​​vandmolekyler som adsorbenten og vedtager det internationalt avancerede princip om tryksvingadsorption. Når der adsorberes ved stuetemperatur, er deltrykket af vandmolekyler i luften større end det partielle tryk af vandmolekyler i adsorbenten. Det trænger ind i adsorbenten, kondenseres i vanddråber på overfladen af ​​adsorbenten og frigiver kondensationsvarme, der opbevares i den øverste del af adsorptionstårnet. Under regenerering trænger ca. 15% af den tørre luft ind i regenereringscylinderen under normalt tryk gennem nåleventilen, hvilket tillader, at vandmolekylerne i adsorbenten slipper ud, og varmen lagret i adsorptionstårnet hjælper analysen. Adsorbenten anvendes gennem adsorption, regenerering og adsorptionscyklusser, og den komprimerede luft adsorberes og tørres kontinuerligt for at opnå dybt tørret gas.

1. Tørluftgeneratoren er vidt brugt til at tilføre tør luft under eftersynet af stort kraftudstyr såsom transformatorer og reaktorer. Den medfølgende tørre luft kan sikre, at den interne isolering af kraftudstyret ikke er fugtig, og vedligeholdelsespersonalet ikke vil kvæle på grund af mangel på ilt, når man arbejder inde i udstyret. Det er sikrere, mere økonomisk og praktisk end at bruge nitrogen.
2. Det reducerer arbejdsmængden ved pumpning og påfyldning af olie hver dag for at forkorte vedligeholdelsesperioden og forbedre kvaliteten af ​​vedligeholdelse.
3. På grund af vedtagelsen af ​​en rimelig arbejdscyklus og den fulde anvendelse af adsorptionsvarmen er regenereringseffekten god; energibesparelse er mindre.
4. Når udstyret efterses, påvirkes det ikke af ændringer i eksterne klimaforhold, især natten over, kun behøver at forsegle alle flanger, fylde med tør luft 0,1 ~ 0,3Mpa, ingen olietransformatorer, reaktorer osv. Fugtig.
5. Når oliedepotet (olietanken) er tilsluttet tørt gasmaskine, kan det sikre, at lagervarkeolien er i kvalificeret tilstand i lang tid, så den kan bruges til enhver tid til overraskelsesprojekter. Det kan også bruges i andre lagre, biblioteksrum og produktionssteder, der kræver en vis mængde tør luft.
6. Under oliefiltreringsprocessen i tør luftgeneratoren kan tanken og olien i olieindsprøjtningsudstyret oppustes og tørres. Når du filtrerer olien i regnfulde og fugtige omgivelser, kan det sikre forbedring af olieisolering og reduktion af fugtighed.