Analyse af de mest almindelige fejl ved strømtransformere

De 5 mest almindelige fejl i de nuværende transformere

1. Overophedning fandt sted. Fænomenet strøm, overophedning, røg og flow i transformatoren kan skyldes den dårlige tilslutning af den primære side ledninger, den alvorlige oxidation af overfladen af den sekundære side terminal bord, de primære og sekundære aspekter af kortslutning eller isolering af den nuværende transformer. Underrubrik. årsagen.

2. Åbn den sekundære side. På dette tidspunkt viste ammeteret pludselig ingen indikation, og lyden af den nuværende transformator steg betydeligt. Ozon kan lugtes, og en let udledning lyd kan høres i nærheden af det åbne kredsløb. Farerne ved sekundære side åbne kredsløb omfatter: a. Høj spænding er genereret, som udgør en trussel mod sikkerheden af udstyr og operatører. b. Øge jern kerne tab, svær feber og udstyr udbrændthed. C. Magnetisk mætning i jernkernen vil øge den nuværende transformatorfejl.

3. Der er lyd eller elektrisk afladning indeni. Hvis overfladen af den strømtransformer udledes, kan transformatorens overflade blive snavset, hvilket reducerer isoleringen. Den interne udledning lyd er en reduktion af den interne isolering af den nuværende gensidige induktans, som forårsager den primære side vikling til den sekundære side vikling og jernkernen til at afbryde udledningen.

4. Den interne lyd er unormal. Årsagen er: den nuværende transformator jern kerne fastgørelse skruer er løse, jernkernen er løs, silicium stålplade vibration intensiveres, og det udsender unormal støj, der ikke ændrer sig med belastningen; nogle jernkerner er tomme eller stoppet på grund af den dårlige silicium stål samling proces. Når den sekundære side er tændt, den magnetiske mætning og ikke-sinusformet magnetisk flux gøre silicium stålplade svinge og svinge ujævnt, hvilket vil forårsage større støj. Den nuværende transformator er alvorligt overbelastet, hvilket får jernkernen til at vibrere. Øge.

5. Den oliefyldte strømtransformer har alvorlige olielækager. Hvis et af ovennævnte fænomener findes under driften af den nuværende transformator, skal belastningen overføres, og behandlingen af strømsvigt skal udføres straks.