Anvendelse af serien resonans test enhed i elsystemet

Serien resonant test enhed er designet og fremstillet til AC modstå spænding test af 10kV, 35kV, 110kV kabler og 110kV og under vigtigste transformere og samleskinner switche. Reaktoren vedtager flere separate designs, som kan opfylde kravene i højspænding og lav nuværende udstyr prøvningsbetingelser, og kan opfylde de lav spænding AC modstå spænding testkrav såsom 10kV kabel. Det har en bred anvendelse rækkevidde og er en by og en by. Amtsniveau højspænding test Institut og det ideelle pres-resistente udstyr til power installation og reparation engineering enheder.

Enheden er hovedsagelig består af en frekvens konvertering kontrol strømkilde, en excitation transformer, en reaktor og en kondensator spænding skillevæg.

 

Fordelene ved serien resonans i power systemer:

● kræves power supply kapacitet er stærkt reduceret. Serien resonant strømforsyningen bruger resonant reaktoren og kondensator resonans til at generere høje spænding og store strøm. I hele systemet skal strømforsyningen kun give del af det system, der bruger strøm. Den strøm, der kræves for testen er derfor kun test kapacitet. 1/Q.

● vægten og omfanget af udstyret, der er stærkt reduceret. I serien resonant strømforsyning, ikke kun den voluminøse high-power spænding regulering enhed og almindelige high-power magt frekvens test transformeren er udeladt, men også resonant excitation strømforsyning kun skal teste kapacitet på 1/Q, så den vægt og volumen af systemet er stærkt reduceret, generelt 1/10-1/30 af den fælles test-enhed.

● Forbedre bølgeform af udgangsspændingen. Resonant strømforsyningen er en resonant filter kredsløb, som kan forbedre bølgeform konkurrencefordrejningen udgangsspændingen og få en god sinusformet bølgeform, effektivt forhindrer den harmoniske opdeling af prøven fra uheld brudt.

● Undgå store kortslutte strømninger fra brændende skyld punkt. I serien resonans stat, når isolering svage punkt af prøven er brudt, kredsløbet er straks forstemt og loop nuværende falder hurtigt til 1/Q af den normale test aktuelle. Når den parallelle resonans eller transformer testmetode bruges til withstand spænding test, den nuværende opdeling straks stiger flere snese gange, og kortslutte strøm og den nuværende fordeling er flere hundrede gange forskellige fra hver andre. Derfor serie resonans kan effektivt finde isolering svaghed, og der er ingen store kortslutte nuværende for at brænde skyld punkt.

● Der bliver ingen tilbagebetaling overspænding. Når prøven bryder ned, den høje spænding forsvinder også straks på grund af tabet af resonans betingelse, lysbuen slukkes straks og recovery spænding er re-etableret i lang tid. Det er nemt at afbryde strømforsyningen før overtænding spændingen igen. Denne spænding opsving processen er en intermitterende svingning proces af energi ophobning, processen er lang, og der er ingen opsving overspænding.

 

De vigtigste funktioner i serien resonans og dens tekniske egenskaber:

● enheden har beskyttelse funktioner såsom overspænding, overstrøm, nul start, system stemning (overtænding), overspænding og overstrøm beskyttelse værdier kan indstilles efter brugernes behov, overtænding beskyttelse handling når prøven blinker og kan optage Flash spænding værdien bruges til eksperimentel analyse.

● hele enheden er let i vægt og den maksimale vægt er ikke mere end 40kg, hvilket er praktisk til egen brug.

● enheden har tre tilstande, arbejder, der er bekvemt for brugerne at fleksibelt Vælg websted betingelser og forbedre testhastighed. Arbejde-tilstande: fuldautomatisk tilstand og manuel mode automatisk tuning manuel boost tilstand.

● Det kan gemme og udskrive data i forskellige steder. Nummeret data gemt i det er et tal, der er bekvemt for brugerne at identificere og finde.

● Når enheden er automatisk fejet, startpunktet frekvens kan indstilles vilkårligt inden for det angivne interval. Sweep frekvens retning kan vælges op og ned. På samme tid viser den store LCD-skærm scanningen kurve, der er bekvemt for brugeren at intuitivt, om at finde resonans punkt.

● Vedtage DSP platformteknologi, det kan nemt forøge eller formindske funktioner og opgraderinger efter brugernes behov, og også gør menneske-maskine interfacet mere humaniseret.