Batteri dechargeprocessen, forholdsregler

1) før tømning, bør batteripakken være ensartet opkrævet på forhånd at gør akkumulator emballere nå fuld opladning tilstand. Det er normalt debiteret på 2.35V / celle i 12 timer og henstår i 12-24 timer.

2) post batteripakken flyde spænding, celle float spænding, belastning aktuelle, omgivende temperatur, og andre indstilling parametre af ensretter (eller skifte strømforsyning), og kontroller at alle skruer er strammet.

3) i kombination med den faktiske situation for base station/udveksling kontor, skal du tage batteripakken og den omskiftet strømforsyning, bekræfte, at den dummy belastning i ubelastet tilstand, tilsluttes de positive og negative poler på batteri dummy belastning Pack korrekt, og optage batteriet efter 15 minutter. Åbent kredsløb spænding.

4) i henhold til behovene i situationen, bestemme decharge sats af batteripakken, generelt decharge på 3 timer eller 10 timer (3 timers sats decharge nuværende er 0.25C10, 10 timers sats decharge nuværende er 0.10C10), Vælg på den dummy belastning matche filen belastning til aflade batteriet.

5) under dechargeprocessen, i betragtning af nøjagtigheden af den nuværende meter display på dummy belastning er utilstrækkelig, bruges klemme takten til at påvise den aktuelle decharge. Ifølge den faktiske display af måleren clamp, dummy belastning er justeret for at gøre batteriet decharge aktuelle kræves decharge aktuelle, såsom udledning i ca 5 minutter, begynder at optage den samlede spænding af batteripakken, celle spænding, den decharge nuværende, den omgivende temperatur og temperaturen i den forbindelse fratage.

6) hvis 10 timers sats decharge er valgt, den samlede decharge spænding, celle spænding, decharge aktuelle, etc. af batteriet bør måles hver 1 time (3 timer decharge, hver 30 minutter): hyppigheden af måling bør øges i de senere af decharge. De 10 Times blev målt hver 30 minutter efter 9 timer; 3-timers sats blev målt hver 15 minutter efter 2 timer. Under dechargeprocessen, den omgivende temperatur, temperatur af batteriets celler og de forbindende barer bør overvåges på samme tid, og der bør ingen unormale betingelser og battericeller med lav udledning spænding i batteriet.

7) til nyligt installeret batteripakken er decharge ende betingelse at pack decharge batterikapaciteten når kravet om nominel kapacitet eller én celle i batteripakken når 1.80V, og for batteri pack allerede er i brug, når den samlede pres 43.2V. (48V batterisystem) er slutningen af decharge.

8) til situationen under dechargeprocessen, hvis batteriet decharge kapacitet ikke kan nå den angivne nominel kapacitet efter decharge afsluttes, batteriets kapacitet af batteriet kan være problematisk, og den relevante producent bør kontaktes i god tid inden behandlingen.

9) Lad den dummy belastning være tomgang først, derefter frakoble batteriet fra den dummy belastning, og tilslutte batteriet til den omskiftet strømforsyning i slutningen af decharge. På dette tidspunkt, opmærksomme på trykforskellen mellem batteriet og det ensretter, der er blevet udtømt. Større, kan det forårsage gnister ved tilslutning. Det er bedre at sænke den flydende ladespændingen af den omskiftet strømforsyning først, så den flydende ladespændingen af den omskiftet strømforsyning er så tæt som muligt på åbent kredsløb spænding på batteripakke til at reducere gnisten.

10) Hvis decharge tilstand er normal, kan opladningen startbetingelsen observeret og indspillet. Hvis betingelsen decharge ikke er normal, bør batteripakken opladningstilstand overvåges for at sikre den normale opladning af batteriet.

11) værktøjer: dummy belastning, tilslutning af kablet, losning og lastning værktøjer, klemme amperemeter, multimeter, osv.