Batteritestproduktfunktion

Batteriafladningstester: bruges hovedsageligt til offlineudladningsfunktionen for batteripakken (grundlæggende funktion, kun til afladning, også kaldet afladningsbelastningsmåler); har brug for at overvåge cellens spænding for hvert batteri under afladningsprocessen, og har derefter brug for en enkelt opsamler (Den enkelte opsamler er til spændingsopsamlingen af 2V6V12V enkeltbatteri, det er valgfri funktion); kapacitetsevalueringsfunktionen skal også være udstyret med monomerkollektorfunktionen, og kapacitetsevalueringen realiseres på basis af spændingsopsamling (kapacitetsevalueringsfunktion intern modstandstest) Behovet for at opsamle strømfunktion kræver aktuel klemmeindsamling.

Batteriopladning og afladningstester: Det bruges hovedsageligt til at oplade og aflade batteripakken offline, og til at kontrollere batteriets opbevaringsevne og aktivere det bagudgående batteri. Produktet opsamler konstant strømafladning af batteriet, og monomerskærmen (valgfri) kan kun integreres i opladningen. En multifunktionsmaskine. Det er nødvendigt at overvåge cellens spænding under opladnings- og afladningsprocessen. Der kræves en enkelt opsamler (den enkelte opsamler opsamler spænding til 2V6V12V-enkeltcellen, som er en valgfri funktion); kapacitetsevalueringsfunktionen skal også være udstyret med en enkelt enhed. Funktionen evalueres på grundlag af spændingsopsamling (kapacitetsevalueringsfunktion intern modstandstest); nuværende klemmefunktion er påkrævet for at indsamle den aktuelle funktion.

Batteriaktivator: Det bruges hovedsageligt til test af enkeltcellebatterier. Det har opladnings-, afladnings- og aktiveringsfunktioner. Det aktiverer det bagerste batteri. Det behøver ikke at trække et enkelt batteri ud af batteripakken. Online-aktivering påvirker ikke driften af hele batteriet.

Batteri intern modstandsmåler: test batterispænding, intern modstandsfunktion, batteritestområde: kapacitetsområde: 5AH ~ 6000AH, spændingsområde 0 ~ 25V, intern modstandsområde: 0 ~ 99.999 milliohm. Det har en kapacitetsanalysefunktion, der kan analysere batteriet for fremragende, gode og dårlige.