kabel skyld locator procedure

1. forstå typen kabel fiasko.
Før testning en kabel-fejl, skal du kende typen kabel fejl og fastslå arten af fejlen. Kig på denne skyld tilhører jordforbindelse, kortslutning, kort sigt, eller enkelt-fase, 2-faset, tre-faset skyld; høj modstand, modstand eller lækage fiasko. Kun ved at forstå typen fejl at fastslå arten af fejlen, kan vi vælge den passende metode til at finde og teste kabel-fejl.
2. rå test.
Efter bestemmelse af fejl arten af kablet, kabel skyld tester kan vælges efter arten og karakteren af fejlen at bestemme afstanden fra punktet skyld til slutningen, og den omtrentlige række kabel-fejl er bestemt.
3. stien søgning.
Efter ru test kabel skyld, er det nødvendigt at begynde at søge efter ruten. Til kabler, der er begravet direkte i jorden, skal du finde ud af den faktiske retning af ruten kabel (du kan også måle dybden af begravelse). Defekte kabler skal vælges fra mange kabler, dvs, kabel identifikation for åben kabler på kabel skyttegrave, tunneller mv. En sondering kabel sti eller identifikation-kabel, som regel en audio nuværende signal til det defekte kabel, er derefter modtaget af den dybdeborende coil at finde stien kabel eller identificere kablet.
For indblanding af store komplekse miljø. Identifikation af fælles kabel klemme amperemeter til støtte identifikation. Tilføje en nuværende signal fra først eller enden af kablet og foretage regelmæssige tænd-sluk ændringer, og derefter iagttage de aktuelle og tænd-sluk regler af kablet med en klemme meter. Når den nuværende indikation er tæt på den ekstra strøm (på grund af linjen, når tabet er reduceret, og kontinuitet mønster er konsekvent, det kan bekræftes, at nuværende er et defekt kabel.
4. Bestem punktet.
Brug kabel skyld pin punkt instrument kan præcist lokalisere fejl på kablet, vedtager principper af akustiske og magnetiske synkronisering, bruge sonden til at modtage signalet, gendanne lyden gennem hovedtelefon og præcist bestemme placeringen af skyld.