Årsagsanalyse og konventionel behandlingsmetode til transformatorlækage

Transformator lækageolie er en almindelig fejl, der ofte forekommer i tætninger med tætninger, udluftning (olie) søjletætninger, oliedæmpere, tændrør, slibning forårsaget af støbning og svejsning, kan forårsage oliespild.

Når tætningsringen ikke er placeret korrekt, eller bolten ikke strammes, tætningsringen ikke er komprimeret nok eller for stor, er der fremmedlegemer på tætningsoverfladen, kontaktfladen er ru, tætningsringen er underordnet, ældes , skade, det vil forårsage lækageolie. fænomen. På dette tidspunkt er det nødvendigt at justere tryk på kompressionsbolten i tide, glatte kontaktfladen eller fylde udsparingen med et hurtigvirkende tætningstætningsmiddel. Komprimeringskapaciteten af den nitrile gummioliebestandige pakning er generelt 1/3 af tykkelsen.

Lækageolie ved udluftningsboltets (olie) bolte er hovedsageligt forårsaget af forkert konstruerede fastgørelsesmidler. Når trykket er lille, er pakningens pakning utilstrækkelig og lækker; når trykket er for stort, overskrider pakningen den elastiske grænse og lækker. På dette tidspunkt skal fastgørelsesstrukturen ændres, det vil sige en cirkulær tætningsrille på møtrikken, rilledybden er ca. 3 mm. Dette forsegler pakningen i rillen, hvilket begrænser den udvendige ekspansion af pakningen under kompression for at sikre tætning og god fleksibilitet.

Hvis tappeskifteren ikke er korrekt installeret, forekommer olielækage ved kerneakslen. På dette tidspunkt skal det geninstalleres. Tryk på trykringen for at fjerne den. Hvis det ikke kan elimineres, skal du fjerne skiftejusteringshåndtaget, tørre olielækage ud, og hæld derefter en lille mængde acetone. Børst forsigtigt med en lille børste, tag olien væk, og spænd trykringen.

På grund af forkert arbejde i støbnings- og svejseprocessen er test lækagen ikke streng, eller materialet er problematisk, hvilket forårsager lækageolie. Hvis blisterne ikke er store, er lækagen lille, og strømmen kan tilsluttes. Når du lækker olie ved svejsningen, skal du først fjerne malingen, oxidlaget osv. Fra den lækkende del, udsætte den for den originale farve på metallet, rengøre den med alkohol, forsegle svejsningen med fugemasse og blokere olien efter hærdning. . Hvis olielækage er for glat, kan overfladen blive ru for at øge vedhæftningen. Ved svejsning af strømsvigt skal svejsning, kuldioxidbeskyttelses svejsning eller automatisk lysbuesvejsning anvendes. Efter reparationssvejsning skal lækage og lækagedetektion udføres.

Transformatorhus husolielækage behandling:

Årsagen til olielækage i foringsrøret er hovedsageligt forårsaget af overophedning af transformatorens ledningsbunkehoved, hvilket forårsager for tidlig aldring af pakningen på foringsrøret, løsnelse af fastgørelsesmøtrikken og skruen på terminalen og forårsager svigt.

Årsager til overophedning af ledningsnettet:

1 trådhoved er stort, pakningen er lille, den stemmer ikke overens, og trykket er ikke stramt.

2 Ledningsmaterialet behandles ikke med et oxidlag, og der påføres ingen ledende pasta, så limningen er dårlig og kontaktmodstanden øges. Når der passeres en stor strøm, forekommer overophedning, hvorved oxidlaget øges og kontaktmodstanden øges. Gentagne gange er overophedningen endnu værre.

3 Belastningen er for stor, eller fordelingen er urimelig, så strømmen overstiger den sikre strømbæreevne for forbindelsesleder og bunkehoved.

For at forhindre, at transformatorhuset skal lække olie, skal der træffes følgende forholdsregler:

1 Forbindelsesprocessen er implementeret korrekt, og pakningerne, klørne, krogpladerne og møtrikkerne, der passer til bunkehovedet, bruges. Kabelforbindelsesterminaler skal bruges, når trådenderne eller kablerne er for tykke.

2 Metoden til at forbinde møtrikkerne på begge sider af linjen på samme tid og stramme relativt tæt, strammes ikke kun mere fast, men får også samlingerne til at sprede sig bedre og reducerer varmegenereringseffekten på pakningen.

3 smeltning af lasten for at undgå overbelastning af transformeren i lang tid.

4 Styrke den daglige inspektion og inspektion, når først fænomenet olielækage er fundet, skal det behandles i tide.