Årsager og behandlingsmetoder for højspændingskablet vandindløb

En stor del af årsagen til højspændingskablets svigt er, at kablet er i vandet. Hvis kablet kommer i vandet, vil isoleringsegenskaberne gå tabt, og kablet vil være defekt. Derfor skal der i forbindelse med kabelføring tages hensyn til problemet med vandindgang. Denne artikel giver dig en kort introduktion til årsagerne til og behandling af højtryks kabelvand.

For det første grunden til højspændingskablet vand:

1. På opbevaringstidspunktet: Det nyopkøbte strømkabel forsegles med plastforseglingsmuffer i begge ender, men efter en brugstid er resten pakket med plastpapir, og ydersiden er bundet med et reb. Forseglingen er ikke god, og dagene er lange. Vanddamp siver ind i kablet.

2. Når kablet er lagt: Når kablet lægges, sænkes kabelhovedet indpakket med plastpapir undertiden i vand for at få vandet ind i kablet; Når kablet trækkes og røres, forekommer den ydre kappe brud sommetider.

3. Efter lægning: Kabelhovedet er ikke produceret i tide, så den uforseglede kabelport udsættes for luften i lang tid, selv nedsænket i vand, så vanddampen kommer ind i kablet i store mængder.

For det andet højspændingskablet efter vandbehandlingsmetoden:

1. Kabelhovedet skal forsegles. Kabeldækkene, der saves, uanset om de er stablet eller lagt, skal forsegles med et specielt kabel for at forhindre fugtinfiltration.

2. Kabelhovedet skal fremstilles i tide efter at ledningen er lagt. Styrkelse af styringen af kabelhovedfremstillingsprocessen Når kablet er oversvømmet, er det tidligste nedbrydningsfænomen ofte kabelhovedet, så ledningshovedet bliver godt og kablet overalt kan forlænges.

3. Det lange kabel adopterer adskillige lange kabler af kabelbrættet, der hver især er ca. 3.000 meter lang. For et sådant kabel ud over mellemleddet anvendes en eller to kabelgrenbokse, når en af kablerne kommer ind i vandet. , spredes ikke til andre dele af kablet.

Højtrykskabelvandet er en vigtig årsag til kabelkortslutning. Derfor skal elarbejdere være særlig opmærksomme på vandet i det egentlige arbejde og forsøge at undgå tilstrømningen.