Årsager og behandlingsmetoder for højspændingskabel Influent

En stor del af årsagen til højspændingskablets svigt er, at kablet er i vandet. Hvis kablet kommer i vandet, vil isoleringsegenskaberne gå tabt, og kablet vil være defekt. Derfor skal der i forbindelse med kabelføring tages hensyn til problemet med vandindgang. Denne artikel giver dig en kort introduktion til årsagerne til og behandling af højtryks kabelvand.

For det første grunden til højspændingskablet Influent:

1. Under opbevaring: Det nyopkøbte strømkabel er forseglet med plastforseglingshylster i begge ender. Men efter at have brugt det i en periode, er resten pakket med plastpapir, og ydersiden er bundet med et reb. Forseglingen er ikke god. Vanddamp siver ind i kablet.

2. Når kablet lægges: Når kablet lægges, sænkes kabelhovedet indpakket med plastpapir undertiden i vand for at tillade vand at komme ind i kablet; Når kablet trækkes og røres, kan den ydre kappe nogle gange bryde.

3. Efter lægging: Kabelhovedet er ikke lavet i tide, så den uforseglede kabelport udsættes for luft i lang tid, selv nedsænket i vand, så vanddampen kommer ind i kablet i store mængder.

For det andet højspændingskablet efter den influente behandlingsmetode:

1. Kabeldelen skal forsegles og savnes af kabelenden. Uanset om det er stablet eller lagt, skal kablet specielt forsegles med henblik på at forhindre fugtinfiltration.

2. Kabelhovedet skal fremstilles i tide efter at ledningen er lagt. Styrkelse af styringen af kabelhovedfremstillingsprocessen Når kablet er oversvømmet, er det tidligste nedbrydningsfænomen ofte kabelhovedet, så ledningshovedet bliver godt og kablet overalt kan forlænges.

3. Langt kabel vedtager kabelbrættet. Flere lange kabler, der hver er omkring 3.000 meter lang. For sådanne kabler anvendes der ud over mellemledene en eller to kabelgrenkasser. Når en af kablerne kommer ind i vandet, spredes det ikke til andre segmenter. kabel.

Højtrykskabelvandet er en vigtig årsag til kabelkortslutning. Derfor skal elarbejdere være særlig opmærksomme på vandet i det egentlige arbejde og forsøge at undgå tilstrømningen.