Årsager til transformator kernekort kortslutning

(1) Der er ledende suspenderet materiale i transformeren, og en ledende bro dannes under det elektromagnetiske felts virkning, således at jernkernen er kortsluttet med brændstoftankvæggen eller bunden af brændstoftanken.
(2) Ved fremstilling af transformere eller udskiftning af kerner er der et problem med kvaliteten af de valgte siliciumstålplader. For eksempel er overfladen af siliciumpladerne ru og ikke glat; den isolerende malingsfilm overtrukket af det varmtvalsede silicium stålplade afskræles; vedhæftningen af den isolerende oxidfilm af det koldvalsede siliciumplader kan også falde af. I de ovennævnte tilfælde vil kortslutningen mellem chipsene blive forårsaget, og der vil blive dannet flere jordingspunkter.
(3) I fremstillingsprocessen af transformatorbrændstoftanken og radiatoren er svejseslaggen og anden rengøring ikke grundig. Under den langsigtede stærke oliecirkulation tages olieflowet gradvist ud, og jernkernen og brændstoftankvæggen er kortsluttet.
(4) Iron core-behandlingsteknologi er urimeligt. Hvis grinden overskrider standarden, er skæringen ujævn, og metalpartiklerne eller de hårde ikke-metalliske partikler er sandwichede, og laminerne presses ud af de små gruber, og den anden side formes til små støt og isoleringslaget ødelægges også efter stablingen. Forårsager en kort mellem arkene.
(5) Ukorrekt stabling. Laminationskoefficienten er for stor, hvilket får trykket til at være for stort, hvilket ødelægger isoleringen mellem arkene.
(6) Forkert drift og vedligeholdelse. Transformatorens langvarige super-navnepladens kapacitetsoperation gør isoleringen mellem arkene ældning; Den sædvanlige inspektion og inspektion er ikke nok, således at jernkernen er overophedet delvist alvorligt, og isoleringen mellem arkene er beskadiget for at forårsage flere punkter for jordforbindelse. Hertil kommer, at under fremstillingen eller eftersynet af transformatoren bliver ståltråden, trådens tråd for løft og den lille ledning rejst under virkningen af det elektromagnetiske felt, hvilket bevirker, at kernen er kortsluttet med bunden af tanken.
(7) Transformatoren kommer ind i vandet, så isoleringsblokken ved bunden af kernen beskadiges af fugt eller kerne skrueisolering, hvilket får kerneisoleringen til at falde kraftigt, hvilket får jernkernen til at jordes på flere punkter.