Klassificering af isoleringssikkerhedsudstyr

Sikkerhedsværktøjer kan opdeles i to kategorier: isolerede sikkerhedsapparater og generelle sikkerhedsapparater. Isolerede sikkerhedsapparater er yderligere opdelt i grundlæggende sikkerhedsapparater og hjælpesikkerhedsapparater.

Elektrisk isoleringsværktøj og sikkerhedsbeskyttelsesanordninger er opdelt i to dele i henhold til deres funktioner og funktioner:

1. Grundlæggende sikkerhedsværktøjer til isolering;

Det betyder, at sikkerhedsværktøjets isoleringsstyrke kan modstå arbejdsspændingen. Det kan direkte betjene højspændingselektrisk udstyr, kontakt eller udstyr, der kan komme i kontakt med spændende dele. Såsom kondensatorelektroskop, isolationsstang, isoleringsmembran, isoleringsdæksel, enhed med nuklear fase, bærbar kortslutningsklemme, jordforbindelse med personlig sikkerhed osv.

2. Hjælpeisoleringssikkerhedsværktøjer;

Det betyder, at isolationsstyrken ikke kan bære arbejdsspændingen. Det bruges kun til at styrke sikkerhedsfunktionen for det grundlæggende isoleringssikkerhedsværktøj for at forhindre, at kontaktspændingen, spændingsspænding og lækstrømbue skader operatøren. Sikkerhedsmedarbejdere, der hører til denne kategori, inkluderer: isolerede handsker, isolerede støvler (sko), isolerende puder, isoleringsborde, isoleringsprodukter og lignende.