Almindelige problemer og vedligeholdelse af feltmotstandstest for sløjfemodstand

Almindelige problemer i feltforsøg med sløjfemotstandstester:

1. Spændingslednings-kredsløbet er åben eller dårlig kontakt (kontaktmodstanden er uendelig, når ledningen er åben), når der er stærk elektromagnetisk interferens omkring testen, såsom bussen er opladet, på dette tidspunkt passerer den ladede bus kapaciteten af luft som mediet, som forstyrrer testerens. De to spændingstestledninger har spændinger i differentieret tilstand, der vises i begge ender af spændingsoptagelseslinjen i sløjfetesteren på grund af interferens.

Hvis den eksterne interferens er stor, viser sløjfemodstandstesteren en meget større værdi end modstandsværdien for det testede produkt. Hvis testeren på dette tidspunkt har tilstrækkelig erfaring med feltest, kan den muligvis bedømme unormalt testresultat og løse dette problem, kan tiltrække opmærksomhed og endelig få de rigtige testresultater. Hvis testeren imidlertid ikke har tilstrækkelig erfaring, kan omskifterens modstandsværdi forkert vurderes, og strømafbrydelsen kan bruges til at håndtere defekten, hvilket vil medføre unødvendige tab for den fremtidige strømproduktion.

Hvis interferensens intensitet ikke er særlig stor, ligger værdien af ​​instrumentet lige inden for det kvalificerede modstandsområde for effektbryderen. Denne situation er den samme som resultatet af" dårlig kontakt med spændingskredsløbet" ;, og det kan også forårsage forkert vurdering.

2. Kredsløbet for spændingsledningerne er åbent, og testen til sløjfemodstanden er tændt. Der er ingen stærk interferens på det elektriske felt på teststedet. I dette tilfælde, da forstærkerens indgangsspændingsindgangsspænding i bund og grund ikke eksisterer, er testparameteren, der vises af instrumentet, tæt på 0. Hvis testeren har Tilstrækkelig feltprøveerfaring kan bestemme, at instrumentets spændingssløjfe-testlinje er unormal. Efter fjernelse af instrumentets spændingssløjfe testlinje abnormitet, kan det endelige korrekte testresultat opnås; Ellers kan testeren blive bedømt for at have problemer og afbryde testen. Udskiftning eller renovering af instrumentet forsinker strømafbrydelsestiden og bringer unødvendige problemer med testarbejdet.

3. Dårlig kontakt med ledningsspændingskredsløbet. I de fleste tilfælde producerer afbryderens terminal terminaloxidfilm eller oliefilm på den ydre overflade af terminalblokken efter langvarig drift. Når spændingstestklemmen på kredsløbsmodstesteren er tilsluttet en sådan terminalblok, kan der forekomme en dårlig kontakt, og selve spændingsforsøgstrådklemmen skal også generere en vis kontaktmodstand. Når kontaktmodstandsværdien når den interne modstandsværdi for spændingsudtagningskredsløbet, vil det have en alvorlig indflydelse på testresultaterne.

Vedligeholdelse af sløjfemotstandstester:

Udstyret skal placeres i et tørt, støvfrit, ventileret og ikke-ætsende gasrum. Uden trækasseemballering er stabling afladning ikke tilladt. Når udstyret opbevares, skal panelet vende opad. Og læg fugtbestandige genstande på bunden af ​​enheden for at forhindre enheden i at blive våd.