Korrekt rengørings- og udskiftningsmetode for oliefilter forbrugsfilterelement

De to mest almindelige filterelementer på oliefilterenheden er et filterelement til filtrering af urenheder og et vandseparationsfilter til at bryde vand.
Filterelementet til filtrering af urenheder anvendes generelt i vid udstrækning i forskellige oliefiltermaskiner og fungerer til at opfange mekaniske urenheder og metalpartikler i olien. Sådanne filterelementer er for det meste rustfrit stål mesh filterfilterelementer, og nogle af de fine filterelementer er fremstillet af polymerglas. Fiberfilter og papirfilter. Det vanddividende filterelement er lavet af et specielt olie-og-hydrofob materiale fremstillet af aggregeret materiale. Denne type filterelement er generelt til stede på vakuumafvandingsoliefilteret. Filterelementet har ingen snavs. Referencebetingelsen for udskiftningen er filterelementet. Mætning, vandfordelingseffekt er ikke indlysende.

Her taler vi primært om urenhed filteret af rustfrit stål mesh screen filter, det er hovedsagelig gevindet interface, når filterelementet er foldet, kan det dreje ud af filterelementet. Rengør med den samme rene olie (eller benzin) af samme type, der kan bruges til at børste filterelementets overflade med en blød hår børste (filterelementets overflade kan åbnes til rengøring). Efter færdiggørelsen anbefales det at bruge luftkompressoren til at justere filtertråden fra blæsen indvendigt (dette hjælper med at rengøre filterelementet).

Tip: Hvis du ikke bruger udstyret i lang tid, anbefales det at sætte den resterende olie i filterpatronen ren (især i den kolde årstid). Lad ikke filterkernen gennemblødt i olie i lang tid, dette kan effektivt forlænge filterets levetid.

Når det er nødvendigt at filtrere olier med højere viskositet, skal hver oliefilter være drænet efter hver operation er færdig. Fordi den højere viskositetsolie på filterelementet en gang afkøles, vil den klæbe til filterelementets overflade. Når det genbruges, er det højst sandsynligt, at filterelementets høj præcision resulterer i mindre end nok olie og genererer øjeblikkeligt højt tryk, hvilket resulterer i beskadigelse af filterelementet. Når filterelementet er rengjort, skal du genoprette komponenterne og kontrollere, at skruetilslutningen er sikker.

Jo højere filterets præcision er, desto mindre sandsynligt er det at blive rengjort. Generelt kan filterpatroner på 40 μm eller mere rengøres oftere. Omvendt har filterpatroner på 1 til 20 μm højere præcision og er mindre tilbøjelige til at blive rengjort. Derfor jo højere præcisionen er, desto højere er frekvensen af udskiftning. Når man vælger oliefilteret, behøver brugernes venner derfor ikke at vælge høj præcision blindt, og de skal vælge i henhold til deres egne faktiske brugsvilkår, idet der tages hensyn til den samlede værdi af omkostningseffektiviteten.