Skadefaktorer ved infrarødt termometer

Den første type: fugtighedsfaktor
Infrarøde termometre har normalt noget fugt, regn, dug osv. Dette er de faktorer, der forårsager fugt. Dug, der dannes af fugt, er hovedfaktoren for udendørs fugtighed. Dyggen er mere skadelig end regn, fordi den er knyttet til materialet. Det tager længere tid at forårsage mere alvorlig fugtabsorption. Hvis træbelægningen skylles med regn for at fjerne det overfladealdrende lag, udsættes det uformede indre lag for sollys, hvilket resulterer i yderligere ældning. I simuleringstesten med infrarød termometer er skadesmekanismen for det sammensatte materiale forårsaget af det fugtige miljø blevet undersøgt mere tydeligt. Idet man tager diffusion af fugtighed til carbonfiberepoxyharpikslaminat som et eksempel, illustreres aldringsmekanismen for kompositmaterialet i den fugtige atmosfære.

For det andet: belysningsfaktorer, høje temperaturfaktorer, fugtighedsfaktorer osv.
Belysningsfaktorer: Den strukturelle sammensætning af forskellige produkter af infrarøde termometre adskiller sig også i lysets intensitet. F.eks. Møder de holdbare materialer, såsom plast, maling osv. Lyset og forårsager ikke alvorlig aldring. Så analyser materialets sammensætning af produktudstyret.


Den tredje type: høj temperaturfaktor

Når omgivelsestemperaturen stiger på grund af høje temperaturer, øges lysets intensitet og skade. Der er ingen direkte kemisk reaktion mellem temperatur og lys, men der er en subtil forbindelse mellem dem. Derfor er det nødvendigt at forstå det præcise temperaturområde, når man tester det programmerbare infrarøde termometerprodukt.