DC Hipot Tester-funktioner og almindelig fejlhåndtering

1. Lignende produkter er mindre i størrelse, lettere i vægt, smukkere, mere pålidelige, enkle i drift, komplette i funktion og praktisk til markbrug.

2, ved hjælp af avanceret teknologi, procesfremstilling, den første, der anvender den nyeste PWM IF-pulsbreddemoduleringsteknologi, pulstog-logikarray-modulering, brugen af højeffekt-IGBT-enheder og storspændingsfeedback, så output-højtryksstabiliteten er højere er ringekoefficienten mindre.

3, de vigtigste komponenter i instrumentet er valgt fra USA, Tyskland, Japan og andre lande til at importere avanceret teknologi komponenter, holdbare, ikke bange for kontinuerlig kortslutning afladning til jorden.

4. Høj præcision og præcis måling. Spændings- og strømmålere er digitalt display, spændingsopløsningen er 0,1 kV, og den nuværende opløsning er 1uA. Spændingsmåleren på kontrolboksen viser direkte den spændingsværdi, der er tilføjet til belastningstestprøven. Det behøver ikke at være eksternt påført, og ledningerne er enkle. Instrumentet har ender med høj og lav spænding til at måle lækstrøm, og højspændingsenden vises med en cirkulær afskærmning digital måler. Den er ikke bange for udladningsstød og har en god anti-interferensydelse og er velegnet til brug på stedet.

5, højspændingsreguleringsstabilitet, fuld rækkevidde glat spænding regulering, udgangsspænding regulering ved hjælp af importeret enkelt multi-turn potentiometer, glat boosting proces, høj justering nøjagtighed.

6, negativ polaritetsudgang, nul start, kontinuerlig justerbar, overspænding, over strøm, nul retur, jordbeskyttelse, særlig afbrydelsesbeskyttelse og andre beskyttelsesfunktioner. Det automatiske beskyttelseskredsløb har stærke funktioner, perfekt beskyttelse og pålidelighed og gør betjeningen sikker. Forskellige tekniske indikatorer er overlegen i forhold til industristandarder.

7, tilføjelsen af 75% VDC-1mA-funktion med høj præcision, hvilket gør zinkoxid-arresteringsmåling giver stor komfort. Ingen beregning er påkrævet med et enkelt tryk. Der er 75% spændingsfunktionsknap på instrumentets kontrolboks. Når strømmen hæves til 1000uA, når strømmen stiger til 1000uA, trykkes på knappen 0,75UDC - 1mA. På dette tidspunkt er den viste værdi af voltmeter og ammeter 75%. Dataene skal vendes tilbage til nul umiddelbart efter afslutningen, og den grønne knap skal straks trykkes for at afbryde højspændingen og slukke for afbryderen. Gør andre test.

8. Bekvem indstillingsfunktion for overspænding ved hjælp af digital opkaldskontakt kan vise indstillingsspændingsværdien visuelt, hvilket gør din funktion mere tilfældig, og displayværdienheden er kV.

9. Dobbelttrykscylinderen er udviklet og produceret af amerikansk teknologi. Mellemfrekvenstransformatoren er specielt designet af relevante eksperter med lille volumen, stor kapacitet og stærk overbelastningsevne, hvilket er praktisk til feltdriftstest.

10. Der er tre indbyggede støttefødder i bunden, hvilket øger stabiliteten af dobbelttrykscylinderen. (gælder 200KV)

11. Det øverste låg på kontrolboksen kan bruges som en vindtæt base, der kan indsættes i dobbelttrykscylinderen for at forbedre stabiliteten af dobbelttrykscylinderen.


Forholdsregler ved brug i testen:

1. For at sikre personlig sikkerhed mindes brugeren gentagne gange om at være opmærksom på den gode jordforbindelse af kontrolboksen og dobbelttrykscylinderen og afladningen af testprøven og dobbelttrykscylinderen efter nedlukning.

2. Undgå, at fremmedlegemer kommer ind i kontrolboksen. Hvis kontrolboksen har en ventilator, skal du altid kontrollere, om ventilatoren kører normalt.

3. Når trykrørets isoleringsrør er snavset, tør den med en tør klud. Brug ikke alkohol, benzin eller andre organiske opløsningsmidler til at skrubbe. Overfladen på isoleringsrøret kan rengøres med vaskemiddel og kan bruges efter lufttørring. Læg den i kassen, når du transporterer den eller ikke bruger den.

4. Når du udskifter sikringen, skal du udskifte sikringen i henhold til strømstyrken markeret ved siden af sikringsholderen.

5. Hvis "LAV BAT" vises på højspændingsafskærmende mikro-ampere meter, skal du udskifte 9V batteriet for at undgå målefejl.

6. Hvis du ikke tillader det, skal du ikke åbne kontrolboksen og dobbelttrykscylinderen. Ellers påvirkes produktets garanti.

7. Ved transport af instrumentet skal du undgå regnserosion og forhindre kollision og fald.

Almindelig fejlkontrol og håndtering:

1. Det grønne lys lyser ikke, når afbryderen er tændt. Årsagen til fejlen er: 1) netledningen er åben; 2) strømforsikringen blæses for at udskifte netledningen; behandlingsmetode: udskift sikringen.

2. Tryk på den røde knap, og den røde lampe lyser ikke. Årsagen til fejlen er: den piezoelektriske positioner er ikke vendt tilbage til nul; behandlingsmetoden: potentiometeret vender tilbage til nul.

3. Tryk på den røde knap for at tænde det røde lys, et rødt boost-lys er slukket, og det grønne lys er tændt; årsagen til fejlen: højspændingsudgangssiden er jordet med en kort testprøve. Behandlingsmetode: Kontroller outputkablet og kontroller testobjektet.

4. Under boosting-processen er det røde lys slukket, og det grønne lys er tændt; årsagen til fejlen: testproduktet udtømmes eller strejker gennem tryk- eller overstrømsbeskyttelsesvirkningen; Behandlingsmetode: Kontroller testelementet for at nulstille indstillingsværdien.