Sådan kontrolleres og håndteres stigning i transformatorolietemperatur

(1) Kontroller, om indikationerne på stedet og fjerntermometre på hovedtransformatoren er ensartede, og sammenlign med hver hånd, om der er nogen åbenbar forskel i olietemperaturen i hver fase af transformeren.

(2) Kontroller, om hovedtransformatoren er overbelastet. Hvis stigningen i olietemperatur er forårsaget af en langvarig overbelastning, skal den rapportere til koordinatoren og anmode om at reducere belastningen.

(3) Kontroller, om køleudstyret fungerer normalt. Hvis køleren ikke fungerer normalt, skal der træffes tilsvarende forholdsregler.

(4) Kontroller, om lyden fra hovedtransformatoren er normal, og olietemperaturen er normal, og der er ingen tegn på fejl.

(5) Hvis olietemperaturen i hovedtransformatoren fortsætter med at stige under normal belastning, miljø og køligere normal driftstilstand, kan det være en fejl inde i transformeren, og det skal rapporteres til koordinatoren i tide. Efter at have indhentet samtykke fra koordinatoren, skal du ansøge om at trække transformatoren ud af drift og føre journal.

(6) At bedømme temperaturstigningen i transformerolien skal baseres på instruktioner på stedet, fjernudskrivning og analoge alarmer og analyseres på baggrund af temperatur- og belastningskurver. Hvis der kun er en alarm, og udskrivnings- og on-site-instruktionerne er normale, kan det være, at brevet blev sendt forkert, eller at selve temperaturmåleren er forkert.