Hvordan kan man foretage lynbeskyttelse grundstødning

Lynbeskyttelse jordforbindelse er opdelt i to koncepter. En er Lynbeskyttelse til at forhindre skader på udstyr som følge af direkte lynnedslag. Den anden er elektrostatisk jordforbindelse, som indfører statisk elektricitet i stedet for at sikre normal drift og personlig sikkerhed for elektrisk udstyr. Grundstødning enhed består af en grundstødning krop og en grundstødning wire. Dens funktion er at indføre en overstrøm i jorden. Beskyttelse kapacitet af lightning protection system er i høj grad relateret til dette.


Karakteristik af projektets jordforbindelse, selv afgøre behovet for at tage hensyn til virkningen af det omgivende miljø, fra de særlige omstændigheder i placeringen af projekt, papir på soldater, uafhængige design af grundstødningen projektet er ikke mulig. Praksis kræver også en systematisk grundstødning teori til at give praktisk vejledning til projektet. Kvaliteten af design afhænger af en kombination af faktorer i den lokale jordmiljøet. Faktorer som jorden resistivitet, jordstrukturen, vand indhold og tilladte anlægsområdet vil bestemme den form, størrelse og proces materialevalg af gitteret jordforbindelse. Derfor, når du udformer den kunstige grundstødning krop, det bør justeres efter de specifikke betingelser af webstedet jordforbindelse. Grundstødning krop, også kendt som grundstødning pole, er et metal dirigent eller en gruppe af ledere, som er i direkte kontakt med jorden. Det er opdelt i kunstige grundstødning krop og naturlige joint. Kunstige grundstødning kroppen er en dirigent, der bruges specifikt som en grundstødning metal i begravet jorden. Naturlige grundstødning kroppen generelt har metal rør, godt metalrør og metalkomponenter. Som en dirigent, der er i intim kontakt med jorden 's jord og giver elektrisk forbindelse med jorden, grundstødning kroppen har brug at have fremragende elektriske ledningsevne og sikkert distribuere lyn energi til at gøre det sive ned i jorden.

 

I grundstødning design, hvis naturlige grundstødning kroppen modstand kan opfylde kravet om design og ikke udgør en sikkerhedsrisiko til selve naturlige grundstødning kan det bruges som en grundstødning krop uden særlige krav. Hvis der er ingen naturlige grundstødning organ, der opfylder kravene, skal kunstige grundstødning kroppen installeres. Generelt, metalgenstande, der opfylder kravene til jordforbindelse er begravet i den underjordiske egnet til dybden, og modstanden skal opfylde de angivne krav. Henvise til specifikationen jordforbindelse for specifik reference. Lightning protection jordforbindelse, udstyr jordforbindelse og elektrostatiske jordforbindelse skal adskilles. Jordforbindelse er den vigtigste del af lightning protection engineering. Uanset om det er direkte lynbeskyttelse eller lyn statisk induktion, elektromagnetisk induktion og lyn bølge indtrængen beskyttelse teknologi, sendt lynet nuværende endelig til jorden. Uden god jordforbindelse teknologi, er det derfor umuligt at have en kvalificeret lightning protection processen. Funktionen af den beskyttende jordforbindelse er at gøre en god metal forbindelse mellem den tomt metal del af elektrisk udstyr og selve jordforbindelse, reducere grundstødning spænding på kontakten og undgå faren for menneskers elektrisk stød og beskadigelse af maskine udstyr.