Sådan finder du og identificerer kabel kaos

Identificer vigtigheden af kabler

Kablerne er opdelt i signalkabler og strømkabler. Strømkablet er bæreren til transmission af elektrisk energi, og strømnettet er også sammensat af et enkelt kabel. Strømmen fra kildekraftværket til slutbrugeren afhænger af transmissionen af kablet. Ved nylægning af kabler registrerer og forsyner strømforsyningsafdelingen og registrerer kablets retning og logo for at undgå forvirring af kabler og strøm udstyr under fremtidig strømvedligeholdelse, hvilket resulterer i store sikkerhedsulykker.

Hvilken situation er der for at finde kablet

Kabel søgning er normalt lavet i gravede gravgrave eller i store bygninger. I begge tilfælde bruges kabelidentifikatoren til at finde kablet, når vi ikke kan se kablet. For eksempel er der ti identiske kabler i en kabelgrave. At vide, at begyndelsen er forbundet med transformeren, men efter en lang afstand kan vi ikke se, hvilken ende der er roden. På dette tidspunkt kan vi bruge identifikatoren til at finde de to ender af kablet.

Anerkendelsesmetode

Til kabelidentifikation er vi opdelt i to tilfælde: levende identifikation og ikke-elektrisk identifikation. Når vi leder efter et løbekabel bruger vi kabelidentifikatorens koblingsmetode. Senderen klemmer kablet i begyndelsen og føder kablet med en periodisk unipolær spændingsimpuls gennem signalsenderen. Når kablet er slukket eller ikke drevet, kan det bruges lige. I forbindelse med metoden anvender signalgiveren direkte et pulsignal til kabelens kobberkerne gennem ledningen. Ved måling i slutningen bruger vi modtagerklemmen til at klemme kablet. Når pulsignalet er detekteret fra målekablet, vil modtagerens pegepinde blive afbøjet til den "korrekte" side. Hvis det ikke er tilfældet, vil kabelopkaldsmarkøren pege på "fejl". I tilfælde af flere kabler kan vi bruge udelukkelsesmetoden til at identificere identifikationen og finde det nødvendige kabel.