Hvordan bedømmes isolatorens ydeevne for arresteren?

Der er mange zinkoxidstødfangere i substationer og kraftværker. Efter langvarig brug skal de med jævne mellemrum tages ud for isoleringspræstationstests for at se, hvordan ydeevnen for zinkoxidstødfangere er. Zinkarreteren udfører en ydelsestest og opnår testparametrene. Så hvordan bedømmer man arresteringsudførelsen i henhold til parametrene?

1. Den grundlæggende komponent i den resistive strøm har en stor stigning, og når stigningen i det harmoniske indhold ikke er indlysende, manifesteres det generelt som alvorlig forurening eller fugt. Indholdet af resistive strømharmonik øges meget, og når den grundlæggende bølgekomponent ikke øges markant, ser det generelt ud som aldring.

2. Den kapacitive strøm i bunden ændres ikke kun, når afskærmningen forringes ensartet. Når der opstår ujævn nedbrydning, øges den kapacitive strøm i bunden. Når halvdelen af ​​arretereren forringes, øges den kapacitive strøm i bunden mest.

3. Interfaseinterferens påvirker testresultaterne, men påvirker ikke gyldigheden af ​​testresultaterne. Den langsgående sammenligningsmetode, der anvender historiske data, kan bedre afspejle zinkoxidarresterens funktion. Arresteringsudførelsen kan bedømmes ud fra den resistive strømfundamentbølge, eller den kan bedømmes ud fra strømspændingsfasevinkeldifferensen difference, fordi 90 °-° er ækvivalent med den dielektriske tabsvinkel. Hvis den specificerede resistive strøm er mindre end 25% af den samlede strøm, er den tilsvarende 75 75 °.