Hvordan man forebygger tøj fading

Klædt i arbejdstøj for fade fænomen i lang tid, er en stor del af det relateret til stof materiale. Problemer kan ikke ændre materialer, men kan vi ændre tøj farveproblemer. Tøj fade problem i dag, lille for at dele nogle måder at forhindre arbejde tøj fade:
1. nye brugerdefinerede uniformer, skal første brug efter dypper i kogende vand til at bære for at forhindre falmning og slid.
2. fælles, arbejdstøj vises at falme. Før rengøring, anbefales det at sætte nogle salt i det kolde vand, sættetid dit tøj 1-2 timer, og derefter vaske med sæbe er OK.
3. rengøring lettere arbejdstøj, tøj dyppet i saltvand i et stykke tid, så vask med vand, forhindrer falmning tøj. Ensfarvet tøj generelt mere effektive.
4. uldne uniformer fade nemt. Udvalg af urtete i blød tøj 10-20 minutter eller deromkring, og derefter i overensstemmelse med den generelle metode til at vaske rent. Denne metode kan ikke blot falme, men også udvide iført tøj.
5. masser af farvet klud ved rengøring, fading fænomen opstår. For at gøre klud falmer ikke, anbefales det, at du prøver ikke i blød i varmt vand, sæbe og vand. Du kan også sætte lidt salt i vandet, iblødsætning i et stykke tid, derefter skylles med rent vand og er en god måde at forhindre tøj fade.