hvordan man kan teste ampere med et digitalt multimeter

hvordan man kan teste ampere med et digitalt multimeter

Strømstyrken er den mængde elektrisk strøm løber gennem en elektrisk komponent, såsom en wire. Specifikt amperage måler antallet af elektroner, der passerer et givet punkt i en given tidsperiode, med 1 ampere (eller "amp") lig med 1 coulomb per sekund. Måling strømstyrke er en vigtig opgave, når man arbejder med elektriske systemer, primært for at sørge for, at ledningerne ikke håndterer mere strøm, end de er normeret til. Du kan måle strømstyrke med et særligt værktøj kaldet et multimeter.


1.Determine amperetal til dit digitale multimeter. En multimeter er en lille håndholdt enhed, der kan anvendes til at måle spænding, modstand og strømstyrke. Hver model vil kun blive bedømt til at håndtere en vis mængde strøm, og denne vurdering skal være tilstrækkelig til det elektriske system, du vil teste. For eksempel vil køre 200 ampere gennem et multimeter normeret til 10 ampere ødelægge multimeter sikring. Den amperetal vil blive trykt på enheden eller i instruktionsbogen.


2.Vælg den relevante funktion på din multimeter. De fleste multimetre har funktioner til måling af flere forskellige mængder. For at måle strømstyrke, skal du indstille funktionen til enten måle AC strømstyrke eller DC strømstyrke, afhængigt af det elektriske system du tester. Den strømkilde til dit system vil afgøre, hvilken type strøm. For eksempel er en almindelig stikkontakt er AC, mens strøm fra et batteri er DC.


3.Set området på dit multimeter. For at sikre, at du ikke blæse enhedens sikring, indstille den maksimale strømstyrke følsomhed over for et godt stykke over din forventede læsning. Du kan justere denne nedadgående hvis multimeteret ikke læser noget, når hooked ind i dit system.


4. Sæt ledningerne i de relevante klemmer. Din multimeter bør komme med 2 snore, hver med en sonde på en ende og en ledning på den anden. Sæt begge ledninger i de korrekte klemmer til måling strømstyrke; instruktionsbogen specificerer de korrekte klemmer, hvis de ikke er mærket tydeligt.


5.Run kredsløbet gennem multimeter at måle den aktuelle. Dette er yderst farligt og kan medføre elektrisk stød, hvis måling lysnettet eller andre høje spænding eller høj strømstyrke kilder eller endnu lavere kilder. Sluk for alle afbrydere, før du arbejder med dette og bruge en AC nuværende forstand sonde at se, om AC er absolut slukket, før du rører nogen ledninger især nøgne dem. Må ikke arbejde i et vådt miljø på selv en høj luftfugtighed én. Dette kan lede strøm og såre dig. Bær kraftige gummihandsker. Yderligere forholdsregler kan være nødvendige. Kontakt en reel elektrisk projektmappe (ikke en online-kilde), før du forsøger dette. Påtage ledninger kan have mangler isolering mod utilsigtet beskadigelse ved installation eller alderdom. Manglende isolering kan forårsage elektrisk stød. Altid har nogen klar med en mobiltelefon, der ikke rører dig, der kan ringe til et nødopkaldsnummer i tilfælde af worst case scenario. Denne person skal også være uddannet i førstehjælp og hjertemassage. Hvis der opstår elektrisk stød, kan denne person er nødt til at fjerne dig at bruge nogle form af isolerede materiale (en tør artikel i tøj for eksempel, men noget andet kan være nødvendigt at blive brugt) eller andet, som personen vil også gennemgå stød på grund af ledningsevne hud og måske nogle tøj (og andre materialer). Altid konsultere en rigtig elektrisk sikkerhed bog, før du forsøger dette, og vide, hvilken type signal, du har at gøre med. Kontakt en reel elektrisk manual, før du forsøger dette om de involverede farer og hvordan man kan forhindre dem (ikke en online-kilde). Clip tråden i en enkelt plet og bånd tilbage isoleringen på begge blotlagte ender. Fastgør disse ender separat til ledningerne i amperemeter. Kun gøre målingen efter ledningerne er sikkert fastgjort til strømstyrken meter prober. Sørg disse tråde især de udsatte ender kan ikke røre dig. Tænd tilbage på afbryderen og justere måleren følsomheden, hvis ingen læsning er produceret.


6.Tænd off breaker og bruge en AC nuværende forstand sonde for at sikre AC er slukket, og derefter og først derefter ReWire kredsløbet. Følg de forholdsregler, der er skitseret i trin 5 og konsultere en reel elektrisk bog (ikke en online-kilde) til sikkerhedsforanstaltninger. Efter at have taget din læsning, skal du udfylde den knækkede kredsløb igen. Det er langt sikrere at gøre dette ved at købe og installere nye ledninger snarere end at forsøge at lappe det område, hvor du droppe det.

digital multimeter