Hvordan til at teste isoleringsstyrken af isolerende handsker?

1. Før isoleringshandskerne anvendes, skal det kontrolleres, om gyldighedstestperioden er overskredet.

2. Før brug skal der foretages inspektion af udseendet for at kontrollere, om gummiet er i god stand, og om der er huller, defekter, revner, sandhuller, urenheder, afpudsningsskader, fastspændingsspor osv. Hvis der er limskader eller luftlækage, bør det være forbudt at bruge. Inspektionsmetoden er at rulle handskerne mod fingrene. Når handskerne rulles til en vis grad, er luften indeni god, fordi lydstyrken reduceres, og trykket øges. Hvis fingrene bule, er der ingen luftlækage. Den bærbare isolerende handskedetektor kan også bruges. Sæt de isolerende handsker på detektoren, ligesom at pumpe luft ind i en ballon Gå ind og tjek de isolerende handsker for luftlækage.

3. Ved brug af isolerende handsker skal pelsens manchet indsættes i handskernes ærme.

4. På grund af de elektriske krav til isolering af handsker bør medicinske eller kemiske handsker ikke anvendes i stedet for isolering af handsker, og isoleringshandsker bør ikke anvendes til andre formål.

5. Isoleringshandsker skal være nummereret ensartet, og der skal certificeres mindst to par isolerende handsker, der anvendes på stedet.

6. Isoleringshandsker skal tørres og tørres efter brug for at holde sig tørre og rene. Det er bedre at drys nogle talkum pulver for at undgå vedhæftning.

7. Isoleringshandsker skal opbevares i et tørt og køligt specialskab, adskilt fra andet værktøj, og der må ikke trykkes på genstande for at undgå punktering af handsker.

8. De isolerende handsker må ikke placeres på steder med for koldt, for varmt, direkte sollys, syre, alkali og narkotika, for at forhindre ældning af tyggegummi og reducere isoleringsydelsen.