Hvordan man bruger den isolerende handske tester?

1. Før brug hældes vandmodstand i vandet (vandmodstanden er tom på fabrikken, og elektrodetanken er ikke fyldt med vand), installer vandfyldte vandmodstand på den mobile støtte og sæt derefter de to ender af elektrodestangens støtte ind i isoleringsstøtten og vandmodstanden.
2. Tankvand (vask to tredjedele af helheden), testvand, indersiden af isolerende støvler (handsker) fyldt med vand, og i samme højde skal der være 90 mm over delens overflade og sikre, at overfladen af denne del Rengør og tør, og derefter indstille højspændingselekterne i de isolerende støvler (handsker) over de isolerende støvler (handsker) og de isolerende støvler (handsker) med gode clips.
3. Den isolerende sko (handske) test er forbundet til jorden nettet gennem jordforbindelse terminal på køretøjet, og jordforbindelse terminal af isolerende sko (handske) betjeningsboks panel er også forbundet til jorden nettet og er forskellig fra den relevante prøvning og jordforbindelse terminal, der anvendes på køretøjet. Jordforbindelsesgitteret forekommer på lokationen.
4. Kontroller, om den samlede strømforsyning er i overensstemmelse med indgangsstrømforsyningen (~220V50Hz), skal du bruge de to kabler, som konsollen leverer, til at forbinde betjeningsboksen til prøvebænken.glove tester