HZWS-2 olie Trace fugt analyzer vedligeholdelse metoder

HZWS-2 olie Trace fugt analyzer vedligeholdelse metoder

I. placeringen af instrumenter

1, placeret i et mørkt sted, stuetemperatur på 5 ° C ~ 35 ° C.

2. Installer ikke apparatet i et miljø med høj fugtighed og magt udsving.

3. Betjen ikke instrumentet i et ætsende gas miljø.

II, udskiftning af silikone puder

Langvarig brug af silica gel pad på prøve injektion port vil medføre pinhole at blive ikke-shrinkable, som vil medføre fugt i atmosfæren til at indtaste og påvirke målingen, og bør udskiftes hurtigt.

III, tør silikone udskiftning

Når silicagel af tørring røret ændres fra blå til lyseblå, nye silica gel bør udskiftes, og ingen silicagel pulver bør tilføjes under udskiftning. Ellers, den elektrolytiske celle kan ikke være opbrugt, og elektrolyse er afsluttet.


IV, elektrolytiske celler slibning munden vedligeholdelse

Hver 7-8 dage, rotere slibning mundingen af elektrolytiske celler, og hvis det ikke kan dreje let, ansøge igen et tyndt lag af vakuum fedt og installere det igen. Ellers, vil det være vanskeligt at fjerne det, hvis det bruges i lang tid.

V. elektrode stik og fatning vedligeholdelse

Den måling elektrode og elektrode stik og stikdåse i elektrolyse elektrode er ofte aktive og forårsage dårlig kontakt på grund af regelmæssig rengøring og undgå kontakt med ætsende væsker.

VI, elektrolytiske celler rengøring

Åbne alle glas havne i den elektrolytiske celler flaske. Den elektrolytiske celler flaske, tørring tube og forsegling stik kan rengøres med vand. Efter rengøring, er det tørret i en ovn ved ca 80° C og derefter afkølet naturligt. Elektrolytisk elektrode kan ikke vaskes med vand, kan blive brugt acetone, vandfri ethanol rengøring efter tørring med en hårtørrer.

Bør udvises forsigtighed ved rengøring, ikke vaske til elektrode kundeemnet.

VII, erstatte elektrolyt trin

1 Tag elektrolytisk elektrode, måling elektrode, tørring tube, injektion plug og andet tilbehør fra elektrolytiske celler flaske

2 kassere elektrolyt erstattes fra elektrolytiske celler flaske

3 Rengør den elektrolytiske celler flaske og elektrolytisk elektrode og måling elektrode med vandfri ethanol

4 kemisk rensede elektrolytiske celler flaske, elektrolytisk elektrode, etc. i ovn ikke er højere end 50° C

5 hæld det nye elektrolyt i cellen og hæld ca 150 Ml (mellem de to hvide linjer i cellen).

6 Installer elektrolytisk elektroden, måling elektrode, tørring tube injektion stik, osv., og hæld den nye elektrolyt i elektrolyse elektrode. De hældte beløb er lig med elektrolyt væske niveau i den elektrolytiske celler flaske.

7 Påfør et lag af vakuum fedt at alle slibning point (elektrolytisk elektrode, måling elektrode, injektion plug, glas prop) i den elektrolytiske celle.

8 placere afløste elektrolytiske celler flaske i instrumentets elektrolytiske celler hætteglas klemme og drej instrument til analysen.

9 den nye reagens skal rødbrun og i en tilstand af periodation, injicere ca 50-100 uL af vand med en 50 uL injektor indtil reagens sving lys gul.