Vigtige funktioner i kabelfejl testeren

1. Fuldt udstyret, test-sikker, hurtig og præcis. Instrumentet bruger lavspændingspulsmetode og højspændings-flashover-metode til at registrere forskellige fejl i kablet, og test direkte strømforsyning og højmotstandsfejl i strømkablet uden at brænde igennem. Hvis udstyret er udstyret med en lydpunktsmåler, kan fejlpunktets position bestemmes nøjagtigt.

2. Høj test nøjagtighed. Instrumentet bruger højhastigheds-dataudtagningsteknologi med en læseopløsning på 1m. Høj grad af intelligens. Testresultaterne vises automatisk på LCD-skærmen med stor størrelse og data for at bedømme fejlen. Det har også en menuskærmoperationsfunktion, som ikke kræver særlig træning til operatøren.

3, med bølge åben og parameter lagring, tilbagekaldelse funktion. Med ikke-flygtige enheder går bølgeformer og data ikke tabt efter nedlukning.

4, med dobbelt spor display. Testbølgeformen af det defekte kabel kan sammenlignes med den normale bølgeform for at lette yderligere vurdering af fejlen.

5, med en bølgeform ekspansionsforhold funktion. Skift bølgeform skalaen og udvide bølgeformen til nøjagtig testning.

6. Styr målemarkøren, den kan automatisk søge langs linjen og stoppe automatisk ved bøjningspunktet for fejlbølgeformen.

7. Dobbelmarkørens position kan vilkårligt ændres, og den direkte afstand eller relative afstand mellem fejlpunktet og testpunktet vises direkte.

8, med en udskrivningsfunktion. Udskriv resultaterne af testen og arkiver den.