Inspektionsprojekt af lynbeskyttelsesanordning til understation

Ud over rutinemæssige inspektioner af lynbeskyttelsesanordningerne til stationer og transformatorstationer, bør de også inspiceres efter hver lyn eller overspænding.

1. Lynafskærmning. Inspektionen af ​​arrestereren skal kontrollere, om der er støj inde, om der er snavs på overfladen af ​​porcelænshylsen, om porcelænshylsteret og flangen er beskadiget, revnet og udtømt; om cementfugen og malingen derpå er intakte; forbindelsesledningen og jordledningen Uanset om der er ødelagte tråde eller brændt ud af linjen, om der er brændemærker, om jordterminalen er fast; om indikatornummeret på arresteringshandleren er ændret, og om selve optageren er beskadiget.

2. Lynafleder. For inspektion af lynstangen skal du kontrollere, om kroppen er skæv, revnet osv .; hvorvidt forbindelsen af ​​den ledende del (f.eks. boltforbindelser, svejsepunkter osv.) er pålidelig og fast. En lille hammer kan bruges til at tappe og kontrollere, og når det først er konstateret, at der er aflodning eller dårlig kontakt, skal den repareres i tide.