Isoleringshandsker test inspektion cyklus

Isoleringshandsker test inspektion cyklus

Ofte anvendte isolerede handsker bør testes mindst en gang hver 6. måned, og lejlighedsvis brug skal handsker efterprøves efter hver brug! Under alle omstændigheder skal isolerede handsker, der er oplagret i et lager, testes hver 12. måned. Intervallet må ikke overstige 12 måneder

Gennemførelsesstandarder
(1) Når brugeren har købt handsken, skal han, hvis den har vist sig at have været udsat for regn under transport og opbevaring, mugg, der er påvirket af fugt eller har andre unormale ændringer, henvende sig til den lovbestemte testorganisation for elprøvningen.
(2) skal opblæses før brug og konstateres, at der ikke er nogen skade, der ikke kan anvendes.
(3) arbejde, skal ærmet bøjes i munden for at forhindre ulykker.
(4) Efter brug skal skropen rengøres, tørres, sprøjtes med talkum, der er glat, for at forhindre trykfald og ikke lægge på jorden.
(5) Den skal opbevares i et tørt og ventileret rum ved en temperatur på -15 ℃ til + 30 ℃ relativ luftfugtighed på 50% til 80% af lageret, væk fra varmekilden, der forlader jorden og væggen 20 cm over . Undgå syre, alkali, olie og andre ætsende stoffer. Undgå at placere det i åben tilstand for at undgå direkte sollys. Undgå at sætte på jorden.
(6) 6 måneders brug skal være forebyggende test.

glove tester.jpg