Introduktion til sikker drift og levetid for tørtransformatorer

Transformatorernes sikre drift og levetid afhænger i høj grad af sikkerheden og pålideligheden af transformatorviklingsisoleringen. Vindingstemperaturen overskrider isolationsmodstandstemperaturen, og isoleringen er ødelagt, hvilket er en af hovedårsagerne til, at den typiske transformer fungerer normalt. Derfor er det meget vigtigt at overvåge transformatorens driftstemperatur og dens alarmstyring. Nu TTC-300 serie temperaturregulering Systemet introducerer.

 

 

(1) Automatisk regulering af ventilator: Temperatursignalet måles ved hjælp af Pt100 termisk temperaturmåling modstand indlejret i den varmeste del af lavspændingsviklingen. Transformatorbelastningen øges, og driftstemperaturen stiger. Når viklingstemperaturen når 110 ° C starter systemet automatisk ventilatorens afkøling; Når viklingstemperaturen er så lav som 90 ° C, standser systemet automatisk ventilatoren.

 

 

(2) Over-temperatur alarm, tur: Signalet for vikling eller kernetemperatur indsamles af en PTC ikke-lineær termisk temperaturmåling modstand indlejret i lavspændingsviklingen. Når transformatorens viklingstemperatur fortsætter med at stige, hvis den når 155 ° C, udsender systemet et over-temperatursignal; Hvis temperaturen fortsætter med at stige til 170 ° C, kan transformatoren ikke længere fortsætte med at fungere, og overtemperaturforsignalet skal sendes til sekundærbeskyttelseskredsløbet. Transformeren udløses hurtigt.

 

 

(3) Temperaturvisningssystem: Temperaturændringsværdien måles ved hjælp af Pt100-termistoren indlejret i lavspændingsviklingen, og temperaturen for hver fasevikling vises direkte (trefasekontrol og maksimalværdisvisning og den historiske maksimale temperatur kan optages). Den maksimale temperatur udskrives i 4 ~ 20mA analog udgang. Hvis det skal overføres til en fjerncomputer (afstand op til 1200m), kan den udstyres med en computer interface og 1 sender. Det kan overvåge op til 31 transformere på samme tid. Systemets over-temperatur alarm og tur kan også håndteres af Pt100 termisk sensor modstand signal for yderligere at forbedre pålideligheden af temperatur kontrol beskyttelse system.