Sløjfe modstand

Sløjfe modstand

Sløjfemodstanden i højspændingsafbryderen afhænger hovedsageligt af kontaktmodstanden mellem de bevægelige og stationære kontakter i strømafbryderen. Tilstedeværelsen af ​​kontaktmodstand øger ledernes tab, når den er tilsluttet, øger temperaturen ved kontakten, og størrelsen af ​​dens værdi påvirker direkte den aktuelle bæreevne under normal drift og påvirker til en vis grad skærekapaciteten af Kortslutningsstrømmen. Derfor er kredsløbsafbryderen pr. Kredsløbsledende kredsløbsresistens detektionsinstallation, vedligeholdelse, kvalitetsaccept af vigtige data.

1 på grund af eksistensen af ​​oxidfilm mellem kontakterne, hvis brugen af ​​mindre strømdetektion, er virkningen af ​​oxidfilmtestresultaterne generelt meget større, men oxidfilmen kan punkteres ved høj strøm, teoretisk, strøm så længe som Som ikke mere end den nominelle strøm, bør jo større jo bedre, men reglerne i udvikling af tiden for at tage højde for det indenlandske produktionsniveau af tilhørende udstyr, lavede ikke mindre end 100A nuværende krav.

2, da kontaktbryderens modstandsevne er meget lille, kun ved en højstrømsdetektering, for at sikre en vis grad af nøjagtighed er også anti-interferens evne stærkere.

HZ-5100 Good Price 100A Handheld contact resistance tester (5).jpg