Sager, der har brug for opmærksomhed i valget af digital multimeter

Multimeteret er en multifunktionel, mekanisk multi-række indikator, der indikerer en elektrisk måler, der er sammensat af en målemekanisme og en ensretter af en magnetoelektrisk elektrisk måler. Kan bruges til at måle veksel- og jævnspænding, vekselstrøm, jævnstrøm og modstand. Også kendt som et multimeter eller et flerbrugerbord. Nogle multifunktionsmålere har også funktioner såsom måling af kapacitans og induktans. Multi-meteren består hovedsageligt af en målemekanisme, et målekredsløb og en omskifter af en magnetoelektrisk elektrisk måler. Blandt dem er overførselsafbryderen et skifteelement, når multimeteret vælger forskellige målefunktioner og forskellige intervaller.
Digitale multimetre er vidt brugt i nationalt forsvar, videnskabelig forskning, fabrikker, skoler, metrologi og test osv. På grund af deres høje nøjagtighed, brede måleområde, hurtig målehastighed, lille størrelse, stærk anti-interferensevne og bekvem anvendelse. Forskellige, ydeevneindikatorer er forskellige, brugsmiljøet og arbejdsforholdene er også forskellige, så du bør vælge det passende digitale multimeter i henhold til den specifikke situation.

Først funktionen
Ud over fem funktioner, såsom måling af vekselstrøm, jævnspænding, vekselstrøm, jævnstrøm og modstand, har det digitale multimeter digital beregning, selvtest, læse hold, fejllæsning, diodetektion, valg af ordlængde, IEEE-488. Interface eller RS-232 interface og andre funktioner skal vælges i henhold til specifikke krav.

For det andet nøjagtighed
Den maksimale tilladte fejl, der er tilladt af en DMM, afhænger ikke kun af dens variabeltidsfejl, men også af dens faste tidsfejl. Når du vælger, afhænger det af kravene til stabilitetsfejl og linearitetsfejl, og om opløsningen opfylder kravene. Generelle digitale multimetre kræver 0,0005 til 0,002, mindst 61 cifre; 0,005 til 0,01, mindst 51 cifre; 0,02 til 0,05, mindst 41 cifre; 0.1 Nedenfor skal der vises mindst 31 cifre.

For det tredje omfang og rækkevidde
Digitale multimetre har mange intervaller, men deres grundlæggende rækkevidde nøjagtighed er den højeste. Mange digitale multimetre har en autorangeringsfunktion, der eliminerer behovet for manuelt at justere rækkevidden, hvilket gør måling let, sikkert og hurtigt. Der er også mange digitale multimetre, der har kapacitet for over-range. Når den målte værdi overstiger området, men det maksimale display endnu ikke har nået det maksimale display, kan området ikke ændres, hvilket forbedrer nøjagtigheden og opløsningen.

For det fjerde, seriefunktionsundertrykkelsesforholdet og det almindelige afvisningsforhold
I nærvær af forskellige forstyrrelser, såsom elektriske felter, magnetiske felter og forskellige højfrekvente lyde eller langdistancemåling, er det let at blande interferenssignalet, hvilket resulterer i unøjagtige aflæsninger. Derfor bør instrumentet med et højt streng-afvisningsforhold vælges i henhold til brugsmiljøet, især Når der udføres høj præcisionsmåling, skal det digitale multimeter med beskyttelsesterminalen G vælges for at undertrykke den almindelige interferens i tilstanden.

Fem indgangsmodstand og nulstrøm
DMM's indgangsmodstand er for lav, og nulstrømmen er for høj, hvilket vil medføre målefejl. Nøglen afhænger af grænseværdien tilladt af måleenheden, det vil sige den interne modstand for signalkilden. Når signalkildeimpedansen er høj, bør instrumentet med høj inputimpedans og lav nulstrøm vælges for at gøre påvirkningen ubetydelig.

Sjette, responstid, målehastighed, frekvensområde
Jo kortere responstid, desto bedre, men nogle tabeller har en længere responstid, og aflæsningen stabiliseres først et stykke tid. Målehastigheden skal baseres på, om den bruges i forbindelse med systemtesten. For eksempel er hastigheden vigtig, og jo hurtigere desto bedre. Frekvensområdet vælges passende efter behov.

Syv, displayform og strømforsyning
Digitale DMM'er er ikke begrænset til antal, men kan også vise diagrammer, tekst og symboler til observation, betjening og styring på stedet. I henhold til størrelsen på dets displayindretning kan den opdeles i fire kategorier: lille, mellem, stor og super stor.
Strømforsyningen til digitale multimetre er typisk 220V, mens nogle nye digitale multimetre har en bred vifte af strømforsyninger, der kan variere fra 100V til 240V. Nogle små digitale multimetre kan bruges med batterier, og nogle digitale multimetre kan bruges i vekselstrøm, interne nikkel-cadmium-batterier eller eksterne batterier.

Otte, modstand ledninger
Metoden til modstandsmålingsledninger har et firetrådsystem og et totrådsystem. For lille modstand og høj præcisionsmåling skal der vælges en ledningsføringsmetode med fire ledninger.

Ni konverteringsform for vekselstrømspænding
AC spændingsmåling er opdelt i gennemsnitlig konvertering, peak konvertering og rms konvertering. Når bølgeformforvrængningen er stor, er den gennemsnitlige konvertering og spidsomdannelse unøjagtige, og RMS-konverteringen påvirkes ikke af bølgeformen, hvilket gør måleresultatet mere nøjagtigt.