Metode til måling af transformator transformation forhold ved hjælp af variabel ratio bro metode

Variabel ratio brometoden er en metode i forholdsmåling. Selv om metoden er mere besværlig end transformator ratio testeren, kan vi hjælpe os med at måle meget bekvemt, hvis vi anvender det godt. Transformerforhold. Nedenfor vil jeg introducere dig til metoden til måling af transformatorforholdet ved hjælp af den variable brometode.

 

Under måling, når en lavspænding U1 påføres den primære side af transformatoren under test, påføres spændingen U2 på transformatorens sekundære side, og modstandsværdien af R3 justeres for at gøre galvanometeret nul, og creep ratio k kan trykkes. Beregning (R3 er meget mindre end R2, R1, ignorerer R3

 

k = U1 / U2 = (R1 + R2) / R2 = 1 + R1 / R2

 

For at kunne læse forholdets fejlværdi direkte kan en linjemodstand R3 indsættes mellem R1 og R2, og en ende af galvanometeret er anbragt ved glidepunktet. Forskellige modstandsværdier svarende til glidelinjemodstanden R3 er markeret med forskellige forholdsfejl på brobrættet. . Formålet med direkte måling af forholdsfejlen kan opnås.

 

Forholdet mellem trefasetransformatoren målt ved hjælp af den variable ratio-brometode er den samme som for dobbeltvoltmetermetoden. Det er også en enkeltfaset strømforsyning. Skifte kredsløb er installeret inde i broen. For forskellige ledningsgrupper, i henhold til forskellige målemetoder (plus Målinger foretages ved at trykke, kortslutte, måle). Derfor, når forholdstesten udføres ved hjælp af variabel ratio brometoden, skal den være korrekt tilsluttet og betjenes korrekt i henhold til brugsanvisningen.

 

Ovenstående er metoden til måling af transformatorforholdet ved hjælp af brometoden. Vi kan bruge denne metode til at måle transformatorforholdet uden transformatorforholdstesteren.