Mikrocomputer relæbeskytter tester rutinemæssig vedligeholdelsesmetode

1. Det er specielt nødvendigt for de driftsansvarlige at foretage inspektioner og inspektioner på mikrocomputerrelæbeskyttelsesprøven med jævne mellemrum. Det er nødvendigt at føre en oversigt over operationen.

 

2. Gør 5S-arbejdet i mikrocomputer relæbeskyttelsestest. Afslutningsarbejdet skal udføres af to personer for at forhindre utilsigtet kollision af det løbende udstyr. Vær opmærksom på at holde en sikker afstand fra det levende udstyr, undgå personligt elektrisk stød og forårsage sekundær kredsløbskort og jordforbindelse.

 

3. Mikrocomputerrelæbeskyttelsestestens aktuelle og spændingsprøvetagningsværdier registreres en gang om ugen, og differentialstrømværdien registreres for differentialbeskyttelsen.

 

4. Udfør infrarødtemperaturmåling på klemmebåndets relæbeskyttelsestester regelmæssigt, og find varmen som følge af dårlig kontakt så hurtigt som muligt.

 

5. Kontroller og udskriver printeren af mikrocomputerrelæbeskyttelsesprøven regelmæssigt for at forhindre tab som følge af tab af data.

 

6. Hver måned vil den professionelle afprøve mikrocomputer relæbeskyttelsestestoren for at se om der er fejl, mangelfuld inspektion og kontrollere nøjagtighedsfejlen. Og om tiden er korrekt og bekvem for fejlanalyse efter fejlen.